Balık Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Balık burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars, seks, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlarla ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşmaya devam ediyor ve aşk hayatınızdaki sıcaklığı artırıyor. Bu, özellikle Venüs’ün egzotik dokuzuncu genişleme evinizi göz kamaştırdığı için geçerlidir, çünkü muhtemelen bilinmeyene girme arzusundan ilham alıyorsunuz. Romantik bağlantınızda heyecan arıyorsunuz, Balık. Soru şu: sen ve özel kişi aynı sayfada mısınız? Sekizinci yakınlık evinizdeki Mars ile yaralı şifacı Chiron arasındaki karşıtlık, istikrar arayan saniyeniz aracılığıyla sizi bedensel arzularınız ve temel değerlerinizi ayırt etmeye zorluyor.

Balık Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne zaman söyleyeceğinizi bilmek zorundasınız ve sırlar şu anda yanınızda güvende değil, bu yüzden hepsini unutun ya da dışarıdayken bir elinizi sıkıca ağzınıza koyun!

Balık Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel fırsatlarınızdan nasıl yararlanabilirsiniz, Balık? Bugün Venüs Plüton’u geri giderken, profesyonel hayalleriniz yeni deneyimlerinizle uyumlu hale gelebilir. Eğitim, seyahat ve hatta yeni deneyimler fikriyle eğlenirseniz, profesyonel hayallerinizin ve özlemlerinizin nereye gidebileceğini düşünün. Bu özlemlerin peşinden gitmek için konfor alanınızdan çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Profesyonel ağınıza ulaşmayı düşünebilirsiniz. Profesyonel ağınızdaki bir bağlantı sizi bekleyen bir ipucu veya fırsata sahip olabilir!

Artan sorumluluk duygunuz sizi yeni, ödüllendirici bir yöne götürecek.

Balık Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balıklar, bugün yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarma havasındasınız. Kendinden endişeli Aslan ayı, önümüzdeki hafta sonunu serbest bırakmak için yaklaşan tüm işleri halletmeye teşvik ediyor. Luna’nın duvarlarla çevrili Satürn ile sert muhalefeti, onaylanması gereken kontrol ve kendi kendini sabote etme konusundaki temel sorunları vurgulayabilir. Neyse ki, güneşin motive olmuş Mars ve kendine odaklı güneş ile bağlantısı, cinsel yaşamınızı ve samimi ortaklıklarınızı canlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.