Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Ekim 2021

Balık burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Balık burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Balık burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Bu, sizi bekleyen birçok sorunu çözebileceğiniz yoğun ama ödüllendirici bir ay olabilir. Paylaşılan varlıklar, iş, güçlü duygular ve dönüşüm sektörünüze odaklanarak, kaçındığınız konularla başa çıkabilirsiniz.

Önümüzdeki haftalarda, enerjinizi ne kadar tükettiklerini ve arka planda strese neden olduklarını fark edebilirsiniz, bu da tek başına bir şeyler yapmak istemeniz için yeterli olabilir.

6 Ekim’deki yeni ay, işleri halletmek için harika bir zaman. Her şeyi bir anda yapamayabilirsiniz, ancak sağlam bir plana sahip olmak ve onu harekete geçirmek, çabalarınızı kartopu gibi görebilir. Ve endişeli hissediyorsanız, bir şeyler yapmak bunu hafifletebilir.

Yedincisinde, güzel Venüs Yay burcuna ve haritanızın en üst sektörüne geçerek sizi hedeflerinizi ve tutkularınızı paylaşanlarla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Önemli insanlarla ve etkileyici kişilerle kaynaştığınız sosyal etkinlikler, size bazı harika yeni bağlantılar sağlayabilir.

20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay, para ekseniniz boyunca gerçekleşir ve bu, savurganlık dürtüsüne neden olabilir. Yakacak paranız varsa ve kendinizi huzursuz hissediyorsanız, internete veya alışveriş merkezine gidip ne alabileceğinizi görebilirsiniz. Dürtüsel satın almalar çok az kalıcı zevk getirebilir ve daha sonra satın aldığınız için pişman olabilirsiniz.

Güneşin Akrep burcuna geçişi ve yirmi saniyedeki seyahat bölgenizi ayın sonunda ateşli Mars takip ediyor. Sizi değiştirebilecek ve dönüştürebilecek yeni maceralar arıyor olabilirsiniz. Deniz kenarında bir tatil çok güzel olurdu ama bir atölyeye gitmeyi veya daha yoğun bir kursa gitmeyi tercih edebilirsiniz. Biraz ateşin içinde yürümek gibi olabilir: geçici bir deneyim olabilir, ancak çok farklı hissederek ortaya çıkabilirsin.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

7 Ekim’de romantik Venüs, akraba su burcu Akrep’ten özgürlük arayan Yay’a geçtiğinde aşka eşlik eden yoğun duyguları özleyecek misiniz? Kesinlikle. Ancak biraz daha rahat bir bakış açısına sahip olmak da eğlenceli olabilir, sadece o kadar tutkulu değil.

Yirminci ayın doğrudan Koç burcundaki dolunay, normalde söyleyip yapmayacağınız şeyleri söylemenize ve yapmanıza olanak tanır, bu aynı zamanda hem güçlendirici hem de biraz korkutucudur. Balık, cinselliğinizi şimdi sahiplenin ve istediğiniz şeyin peşinden gitme konusundaki yeni yeteneğinizle gurur duyun.

22 Ekim’de güneş cinsel Akrep burcuna geçtiğinde, tatmin arayışınız devam ediyor. Ancak bu sefer, fiziksel herhangi bir şey gerçekleşmeden önce aşk (ya da en azından güçlü benzeri) mevcut olmalıdır, yoksa o kadar iyi olmaz.

Agresif Mars, otuzunda, güçlü, ruhsal Akrep ile de ortak olduğunda, bir tür yoğun uyanışa sahip olmanız olasıdır. Zaman hızla geçiyor ve şimdi değişiklik yapmazsanız, fırsat pencerenizi kaçırabilirsiniz.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay istediğiniz her şeyi tezahür ettirebilirsiniz. Dünya senin midyen. Sadece egonuzu tatmin eden profesyonel hızlı düzeltmelerin aksine, gerçekten istediğinizi ortaya çıkardığınızdan emin olun.

6 Ekim’deki yeni ay, sözleşmeleri yeniden müzakere etmek ve patronunuzla zam konusunu görüşmek için harika bir zaman. Merkür’ün gezegensel dönüşü, sizi bu tartışmaları yapmaya teşvik ediyor. Sonuçta, çok çalışıyorsunuz ve çabalarınızı yansıtan bir tazminatı hak ediyorsunuz.

Şirketinizde para sıkıntısı varsa, iş arkadaşlarınızdan farklı olduğunuzdan emin olmak için unvan değişikliği veya daha fazla sorumluluk isteyebilirsiniz. Muhtemelen, yirminci Koç burcundaki dolunaydan sonra maaş çekinizin etkisini görmeyeceksiniz, bu da o tarihe kadar geçen haftalarda sizi gerginleştirebilir.

Geleneksel gezegen yöneticiniz Jüpiter, on yedinci günü (Merkür doğrudan dönmeden önceki gün) yaklaşık beş aylık retro yolculuğunu bitirdiğinde, kafanızda dönen stres ve endişeler duracaktır. Patronunuzla yapacağınız bir tartışma, uğruna çok çalıştığınız her şeyin meyvelerini verdiğini görmenize yardımcı olabilir. Sadece yukarıda gerçekleşen retrograd aktivite tarafından yavaşlatıldı.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Ürkütücü sezon, 6 Ekim’de Terazi’de yeni ay olduğunda şehvetli bir notla başlar. Yakın bir tarih, herhangi bir aşk iksirinden veya bağlama büyüsünden daha güçlü bir bağlanma deneyimi yaratabilir. Biriyle görüşüyorsanız, yedinci ayda Venüs Yay burcuna geçtiğinde ilişkinizi herkese açık hale getirin. Bekarsanız, çekici bir iş arkadaşınız, kalbinizin bir korku filminden daha hızlı atmasını sağlayabilir.

Bununla birlikte, Jüpiter 17 Ekim’de doğrudan harekete geçtiğinde aşk soğur ve kendinize ve kendi şifalı kalbinize odaklanmak için flört etmeye ara vermenizi teşvik eder. Kendinize bir güven büyüsü yapmak için yirminci gündeki Koç burcundaki dolunayın gücünü kullanın. Kendinizi sevimli kıyafetlerle de kandırın veya şımartın.

22 Ekim’de güneş Akrep burcuna geçtiğinde flört hayatınız yeniden ısınır. Size kelebekler (ya da yarasalar) veren çok çekici biriyle tanışabilirsiniz. İçgüdülerinize güvenin ve Mars otuzunda Akrep burcuna girdiğinde onlara çıkma teklif edin. Bir Cadılar Bayramı macerası, birini tanımanın mükemmel bir yoludur – en sevdiği şeker, nasıl giyinmeyi sevdikleri, vampirler hakkındaki görüşleri vb. Onları samimi ve entelektüel bir düzeyde tanımak için zaman ayırın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.