Aslan Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Aslan, karar vermek için çok acele etme. Durup bilgiyi gözden geçirmeye istekliyseniz, faydaları vardır.

Hafta 26 Eylül Pazar günü Terazi burcunda, iletişim evinizde, dostluk evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, tam da bu kişiyi düşünürken eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Merkür retrosunun bu geçişi birçok insanı size geri getirebilir.

29 Eylül Çarşamba günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayıp, kaynaklar evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Evi onarmak için para arıyorsanız, biraz para büyüsü yapmanın zamanı geldi. Aslan, dağınıklığı ortadan kaldırarak ön kapının etrafındaki Feng Shui’nin iyi olduğundan emin ol. Madeni para ve berrak kuvars kristalleriyle dolu kaseyi ön kapının yanındaki bir masaya koyun. Şimdi para diyorsunuz.

Aslan Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ne söylediğine, yazdığına, yazdığına ve gönderdiğine dikkat et, Aslan! Merkür gerilemesi—her zaman ünlü döngü—27 Eylül itibariyle geri dönüyor. Bu tamamen üçüncü iletişim evinizde gerçekleşecek ve tüm dünyanın size sisli gözlüklerle bakmasını sağlayacak. Tepki vermeden önce dinleyin.

Bu hafta 29 Eylül’den itibaren astrolojik aktivite ile dolup taşıyor. Venüs, Neptün’ü üçgen açı yapacak ve hayatınıza sihir ve tatlılık katacak. Güneş ayrıca yedinci evinizde Satürn’ü üçgen yapacak ve diğer önemli kişinizle bağlantı kurarken size daha net bir kafa verecektir.

30 Eylül, Venüs’ü yedinci evinizde Jüpiter ile bir kareye getirecek ve sizin ve bir eşinizin hayattan daha büyük yaşamayı düşündüğünüzü gösterecek! Bu, özellikle bazı ev dekorlarına ya da aile için bir şeylere ayrılmayı düşünüyorsanız, sizi etkileyebilir.

Aslan Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Aslan, bu hafta Ekim ayının çoğunluğunun nasıl geçeceğini anlatacağından, herhangi bir iş kazasını ve yanlış iletişimi not et.

27 Eylül Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, mahalleler, işe gidip gelme/kısa süreli seyahat ve iletişim sektörünüzde geri gidiyor. Üçlü bir darbe hakkında konuşun! Merkür gerilemesi, herhangi bir yanlış iletişimi veya işe gidişle ilgili sorunları daha da kötüleştirecektir. Mahallelerinizi vurduğu için, çalışma ortamınızı sık kullandığınız bir “davlumbaz” olarak düşünebilirsiniz.

Hafta devam ederken iletişim zor olabilir. Çarşambadan Cumartesiye Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapar ve işe gidip gelme sektörünüz ile günlük iş sektörünüzle iletişim arasında sürtüşmeye neden olur. Bu kare, işe gidip gelirken beklenmedik seyahat sorunları nedeniyle işe geç kalmak olarak kendini gösterebilir. Çalışmanızı kaybetmek veya kaydedilmemiş ilerlemenizin kaybolması olarak kendini gösterebilir. E-postalarda çok ciddi yazım hataları olabilir ve sunumun ortasında kelimelerinize takılıp kalabilirsiniz.

Aslan Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında bir arkadaşınıza ihtiyaç duyduğu bir konuda yardım etmek ve yardım etmek gibi hissedeceksiniz. Bu bir hamle olabilir veya sadece biraz sempati olabilir, ancak daha sonra işe yarayabilecek birkaç puan kazanacaksınız. Son zamanlarda canını sıkan sorunlara akıllıca cevaplar bulmana yardım etmesi için çarşamba ve perşembe günleri sağ beynini kullan. Duygularınız bu hafta sonu yüzeye daha yakın olacak, ancak kendinizi çıldırtmamaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.