Aslan Burç Yorumları 9 Eylül 2021

Aslan burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici pow wow’un tadını çıkarıyor ve gözündeki o pırıltı ile potansiyel talipleri cezbediyorsun, Leo. Bir çeşit yol mu hissediyorsun? Luna, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve iç çevreleriniz aracılığıyla cilveli Venüs’e katılacak, anlık alışverişlerinizi ve topluluk ilişkilerinizi uyumlu hale getirecek ve karamelize edecek. Bu metni göndermeye hazır mısınız? Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi olan geri giden Jüpiter’e katılacak ve bu da size ufkunuzu genişletmeniz ve bir inanç sıçraması yapmanız için ilham verecek. Yakalayış? Ayrıntılara çok fazla odaklanmayın. Aşk stratejik olmamalı.

Aslan Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Ruh halinizi bastırılmış öfkeye veya günün tuhaf enerjisinden kendiliğinden kurtulmaya suçlayın. Ama dikkat et – zarar vermek istemeyen birine saldırmak biraz fazla kolay olabilir.

Aslan Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay, şimdi zihinsel Merkür ile kavuşum halinde olan sosyal Terazi’ye girdi. Bugünün astrolojisi, takım halinde çalışmak, işte işbirliği yapmak ve hatta işe gidip gelmek için mükemmel! Leo, iş günü için yaptığın tüm planların zahmetsizce yerine oturduğunu hissedebilirsin. Ancak bunun olması için duygusal olarak dengeli kalmak zorunlu olacaktır. İşe giden yolda trafik, bir projenin kendi bölümünü tamamlamayan biri ve iş stresleri bugün size ulaşamaz. Günün olabildiğince sorunsuz geçmesini istiyorsanız, sakin olun.

Bugün işleri bitirme vaktin geldi. Cevaplanması gereken çok fazla soru var.

Aslan Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası, içinden geçmek için bazı rahatsız edici zeminler sunuyor, Leo. Denge özlemi çeken Terazi ayı, dönüşüm gerektiren Plüton’la karşı karşıya gelirken, günlük işiniz ile zihinsel aksama süresi ihtiyacınız arasındaki gerilimden faydalanıyor olabilirsiniz. Neleri değiştirebileceğinizi değerlendirin ve serbest bırakmak için çalışın! Luna’nın iyimser Jüpiter ve sevgilisi Venüs ile olan tatlı birlikteliği, daha sonra, herhangi bir kabarık tüyü düzeltir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.