Aslan Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Aslan burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Karmaşık. En içteki duygularınız, sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarıyla uyumlu olabilir veya olmayabilir, Leo. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bu süre zarfında romantik duygularınızı inkar edemezsiniz. Bakın, Venüs’ün eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizdeki büyüleyici yolculuğunun ortasında, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Sevgiliniz sadece ayrılma ihtiyacı hissederken, şefkat arzularınızı abartmaya eğilimli olduğunuz için dikkatli olun. Özellikle ay yalnızlığı seven on ikinci ev alanınızdan geçerken bir adım geri atmaktan zarar gelmez.

Aslan Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat tatlıdır, bu yüzden ondan daha fazla zevk almak için fırsatlar aramalısınız. Ateşli enerjiniz bugün sonsuz gibi görünüyor ve iyi bir teşvikiniz varsa aslında bütün gece uyanık kalabilirsiniz.

Aslan Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işe kendini adama çok fazla, Leo. Venüs, geri giden Jüpiter’le kare açı yapıyor ve ev hayatınız ile işteki taahhütleriniz arasında gerginliğe neden oluyor. İş/yaşam dengeniz bugün odak noktasında. Evde kalmak veya evden bir şey üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz, ancak bir sorumluluk veya yükümlülüğü yerine getirmek için ofise gitmeniz gerekebilir. Bunu şu şekilde düşünün – iş gününüzü tamamlayın ve ardından evde rahatlayın! Uzlaşma yoluyla bugün istediğiniz iş/yaşam dengesine sahip olabilirsiniz.

Fark ettiğinden daha fazla kontrole sahipsin. Bugün zemini alıp parlamalısın.

Aslan Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün huzuruna öncelik ver, Leo. Ayın hassas Yengeç burcundaki varlığı, sizi yalnızlık aramaya ve sessizce iyileşmeye teşvik eder. Yine de, Perşembe günü gökyüzü kabul edilmesi gereken eylemlerle dolu. Manyetik Venüs’ün büyük resmi Jüpiter ile kareleri, ortaklık büyümesi etrafında daha fazla çaba gösterilebileceğini vurguluyor. Başka bir yerde, haberci Merkür, bazı rahatsız edici dürüst konuşmalar yapmanın önemini vurgulayarak, düşünceli Pluto’ya kafa tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.