Aslan Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Aslan burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bu kişi senin sonun mu? Ayın gizli onikinci kapanış evinizden, rüyalardan ve perde arkasındaki her şeyden geçişinin ortasında, bu süre zarfında, ister bekar olun, ister zaten bağlı olun, daha içe dönük hissedebilirsiniz. Şimdi Venüs, duygusal temellerin ve en derindeki duyguların rahat dördüncü evinde gezinmeye devam ediyor. Aynı anda Neptün’ü seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla üçgen açı yapacak. Soru şu: Kendinizi bu kişiyle bir hayat inşa ederken görebiliyor musunuz? Karanlık tarafta, bu geçiş illüzyonları ve/veya fanteziyi tetikleyebilir, ancak muhakeme yeteneğinizi kullanırsanız değil.

Aslan Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi eğlenceler için vaktiniz var ve sadece kolunuzda sizinle bir şeyler yapmaktan zevk alan biri varsa daha iyi olacaktır. Bu nedenle, eğer bir sevgiliniz veya hatta hoşlandığınız biri varsa, işleri bir sonraki seviyeye taşımanın zamanı geldi.

Aslan Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bir adım ileri, sonra iki adım geri gidiyor gibisin, Leo. Güneş geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, iletişim becerilerinizde hırslısınız. Güneş, profesyonel ilişkilerinizde veya belirli iş taahhütlerinizde fikrinizi söyleme güvenini verir. Hatta meslektaşlar, denetçiler ve/veya müşteriler tarafından iyi karşılanabilir. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapıyor, bu da iletişim çabalarınızın işte bir şekilde engellendiğini ima ediyor. Geri görüşte net veya özlü olmadığınızı görebilirsiniz. Bugün iş yerinde arabuluculuk yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Yeni bir ilişkide ilerlemek için bazı eski şeylerin gitmesine izin vermelisiniz.

Aslan Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, yönetici gezegeniniz olan hayat veren güneşten kozmik ipuçları alırsınız. Çarşamba günü gökyüzü, yetenekli Satürn ile destekleyici bir bağlantıda güneşi bulur ve size kararlı ortaklıkların ihtiyaçlarına karşı yapabileceğiniz bir tutum sağlar. Bu enerjiyi planları ve işbirlikçi taahhütleri tekrar gözden geçirmek için kullanın. Başka bir yerde, sevgili Venüs’ün büyüleyici Neptün ile olan tatlı bağlantısı, samimi bağlar etrafında hassas, romantik bir pus yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.