Aslan Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Aslan burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri adım at ve enerjini yeniden doldur, Leo. Ay bugün duygusal Yengeç burcuna geçerek, gizli on ikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyi ateşliyor. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, geri çekilme ve kendinizi kontrol etme ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, merak ettiğiniz üçüncü iletişim, düşünce süreçleri ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla Luna’nın meydanından cüretkar Mars’a meydan okumanız olabilir. Bu, özellikle kararınızdan çok heyecanlanmadıkları için, bae’den bir yağmur çeki talep edenler için geçerlidir. Kendinize öncelik verin.

Aslan Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler düzeliyor! Arkadaşların bugün dinlemene ihtiyacı var ve hepiniz kulaksınız. Büyümelerine yardımcı olmak için iyi bir zaman – ya da daha iyisi, onları çok geride tutan eski sorunlarının üstesinden gelmeleri.

Aslan Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, eski profesyonel taahhütleri yansıtmaya veya eski meslektaşlarınıza yetişmeye meyilli hissedebilirsiniz. Nostalji havada, Leo. Eski işyerinizi, iş arkadaşlarınızı ve hatta taahhütlerin eskiden nasıl olduğunu bile kaçırmanız sorun değil. Geçmiş mesleki deneyimler hakkında biraz duygusal düşünebilirsin. Farklı bir zamanı anmaktan veya eski iş arkadaşlarınızla konuşmaktan asla zarar gelmez. Merkür retrosunun iletişim becerilerinizi doğrudan etkilediğini unutmayın, bu nedenle iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurarsanız söyleyeceklerinize dikkat edin.

Bir şeyden kaçınmaya mı çalışıyorsun? Durum göz ardı edilemez, bu yüzden onunla yüzleşin.

Aslan Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren seni meşgul etmekle meşgul, Leo! Yılın bu zamanı sizi seyahat ederken, ders çalışırken veya kendinizi zihinsel olarak teşvik edici projelere kaptırırken bulma eğilimindedir. Salı günü gökyüzü, temizlenmesi gereken eski duygusal bagajları aydınlatan, derin duygulara sahip Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini görüyor. Kendi kendini yenen kalıplarınızı incelemenize izin veren meditatif, şifa odaklı bir gün geliştirmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.