Aslan Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Aslan burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalıpları ve sosyal çevreleri aşmışsın, ama bunların hepsi senin kişisel evriminin bir parçası, Leo. Her ne kadar toplulukla ilgili onbirinci evinizdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü altmışlık, geniş inanç sistemleriniz aracılığıyla dokuzuncu eviniz aracılığıyla biraz sürtüşme yaratabilir, ancak yalnızca bu yaşam değişikliğini kabul etmeyi reddediyorsanız. Bekar? Belki de “romantik tipleriniz” bile sizi korkutabilecek bir tür dönüşüm geçirdi… ama korkmayın. Luna’nın, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla geri giden Satürn ile yaptığı üçgen açı, sizi dışarı çıkmaya hazır hale getirebilir.

Aslan Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir noktada gerçek hayatla uğraşmanız gerekebilir, ama kimin umurunda? Ne olursa olsun, harika vakit geçiriyorsunuz — yakın zamanda yaptığınız ve sizi bayıltan romantik bir jest sayesinde.

Aslan Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bağlanın, Leo! Mars bugün son kez geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, önemli meslektaşlarla ve mesleki taahhütler yerine ilişkilerle bağlantı kurmak için çabalıyor olabilirsiniz. Kiminle konuşmanız gerektiğine ve yaklaşan çalışma haftanızda neleri ele almanız gerektiğine öncelik vermeye başlamak için harika bir gün olabilir. Yaklaşan toplantılar, sunumlar ve/veya röportajlar için tüm materyallerinizi toplamak için bugün kullanın. Bu hafta yapılacak toplantıya hazırlanmak için tüm sunumları, özgeçmişleri, dağıtılanları ve daha fazlasını şimdi tamamlayın. Bugün konuşmalarınızı pratik yapmak için bile kullanabilirsiniz!

Görüşleriniz kuraldır – hiç kimse değerlendirmelerinize katılmamak için bir neden bulamaz.

Aslan Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aklın daha da yoğun bir yer olmak üzere Leo. Yapmanız gereken tüm düşünceler için biraz aksama süresi ayırabildiğinizden emin olun! Merkür’ün gerileme aşaması bugün, odak noktanızı unutulmuş eğitim çabalarına ve kardeş bağlantılarına yönlendirdiği denge arayan Terazi’de başlıyor. Şimdi 18 Ekim’e kadar eski yazma projelerini, fikirleri öğretmeyi veya düşündüğünüz dersleri gözden geçirme zamanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.