Aslan Burç Yorumları 25 Eylül 2021

Aslan burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tamamen zorba olmak ile iddialı olmak arasında ince bir çizgi var, Leo. Sevgilinizin davranışlarına bu kadar odaklanmak yerine neden kendiniz üzerinde çalışmıyorsunuz? Tek veya tek, ay, profesyonel konulardan otorite arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, otoriter onuncu itibar evinizde parıldamaya devam edecek. Ancak Luna’nın Plüton ile üçgen açısı, bu kontrol ihtiyacını daha üretken bir şeye dönüştürmenize yardımcı olur. Sonuçta, kendiniz üzerinde çalıştığınızda sonuçlar ilişkinize yansır. Ayrıca Mars, ilişki sektörünüzde geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve ortaklığınıza netlik, adalet ve yapı getirecek.

Aslan Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkınız çığlık atan küçük çocuklara dönüşmedi, ancak rehberliğiniz onların doğru kararları vermelerine yardımcı olacak. Bugün peep’lerinizle ilgilenmek için biraz fazladan zaman harcamanız gerekiyor.

Aslan Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Cumartesi, Leo! Ay şu anda Boğa burcunda yükseldiği için günü evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak ay, kariyer ve halk tarafından tanınma sektörünüzü aydınlatıyor. Bu çalışma haftasıyla ilgili bir şeyler oyalandı. Hatta ağzınızda kötü bir tat bırakmış olabilir. Belki beklenmedik bir geri bildirim aldınız ya da yorum size geri döndü. Her iki durumda da, spot ışığındaymış gibi hissederek işten ayrılmış olabilirsiniz. Neyse ki, bugünü dünün sıkıştırmasını azaltarak geçirebilirsiniz. Haftayı geride bırakmaya çalışın!

Yeni bir dostluk gelişiyor – eğer yeni bir iletişim sunuyorsa. Dinleyin ve paylaşın.

Aslan Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, romantizmin başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadığı sanatsal yaklaşımı bilirsiniz. Yine de, son zamanlarda, görev yöneticisi Satürn, duruşunuzu derinleştirmeniz ve siz ve sevgiliniz arasında gerçekleşen daha gerçekçi alışverişi keşfetmeniz için size yalvardı. Go-alıcı Mars, Satürn ile destekleyici bir hizalama oluşturduğundan Cumartesi günü gökyüzü bu anlatıyı ileriye taşıyor. Bu eşleştirme, bağlılıkla ilgili geleceğe yönelik konuşmalar için ideal bir gün olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.