Aslan Burç Yorumları 24 Eylül 2021

Aslan burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 24 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Dengeni koru, Leo. Ayın, profesyonel konulardan oluşan onuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, bugün eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla tatlı Venüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. İster bekar, ister kararlı bir birliktelikte olun, bugünün astro-hava durumu, kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında uyum yaratmanıza yardımcı olmak için burada. Arzu ettiğiniz romantik ilgiyi görüyor musunuz? Bu değiş tokuş, elbette, iki yönlüdür, bu yüzden umarım tatlınıza da biraz sevgi veriyorsunuzdur. Neyse ki, iletişim sektörünüzdeki Mars ile kararlı yedinci ilişkiler evinizden geri giden Satürn arasındaki uyumlu bir üçgen netlik getirir ve iletişimi tetikler.

Aslan Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İnkar edilemeyecek bir romantizm dürtüsüne sahipsiniz, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede şımartın. Bu ateşli kız için bir oyun yap ya da tatlından işleri bir sonraki seviyeye taşımasını iste.

Aslan Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Çalışmak için ele alman gereken bir şey mi var, Leo? Bugün geri giden Mars üçgeni Satürn ile, aklınızdan geçenleri ele alma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bir sözleşme, anlaşma veya taahhüt muhtemelen üzerinizde ağırlık oluşturmuştur. Ayrıca bir meslektaşınız veya iş ortağınızla konuşmak isteyebilirsiniz. Sonunda herhangi bir hıçkırıkla başa çıkmak için uygun bir gün olabilir. Yakalama, Mars’ın öfkesine kapılmamaktır. Mars hem üretken hem de saldırgan olabilir, bu nedenle herhangi bir sorunu sabırsızlık yerine verimlilikle ele almak önemlidir.

Her zamankinden daha tutumlu ve tutucu olmanız sizin yararınızadır. Kaydet.

Aslan Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, kendinizi bir sanat eserine dönüştürmek için buradasınız. Ay, çalışkan Boğa burcunda süzülürken Cuma günü gökyüzü size bu görevi hatırlatıyor. Luna’nın buradaki varlığı, enerjinizi hırslarınızda ilerlemeye adamaya teşvik ediyor, ancak Venüs ve Uranüs’ün patlayıcı karşıtlığına karışması, dünün ev, aile ve kariyer özlemleriyle ilgili ortaya çıkan hikayeleri kapatmanıza yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.