Aslan Burç Yorumları 23 Eylül 2021

Aslan burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, kariyer, prestij ve otorite duygusuyla ilgili erdemli onuncu evinizin üzerinde geziniyor. Gerçek şu ki, kendini her zamanki gibi otoriter hissediyorsun, Leo. İster bekar olun, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, bugünün haritanızın bu bölgesindeki ay ile taahhütlü yedinci eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki sert kare, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli kişiler, kontrolü ele alma arzunuz arasında sürtüşme yaratır. ve mevcut ortaklığınızın temeli. Bazılarınız için bunun sizinle ve/veya sevgilinizin kariyeriyle ilgisi olabilir, özellikle de aşk hayatınızın önüne geçiyorsa.

Aslan Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal pillerinizin şarj olmasına izin verin. Geri çekilip başkalarının şovu bir süre yönetmesine izin vermenin zamanı geldi. Kitleleri eğlendirmek yerine, sakinleşmek ve kendi işinize bakmak istersiniz.

Aslan Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün beklenmeyeni bekle, Leo. Venüs geri giden Uranüs’e karşı olduğu için iş/yaşam dengeniz alt üst olacak! Uranüs retrosu, kariyerinizde devrim yaratıyor, umarım daha istikrarlı ve kazançlı bir şeye doğru. Gezegen Venüs’e karşı olduğu için, önceliklerinizin ev ve iş arasında uyumlu olmadığını görebilirsiniz. Bugün giderek daha belirgin olabilecek bir alana diğerine daha fazla odaklanabilirsiniz. Senkronize olmayan ne varsa, bugün enerjinizi hayatınızın bu yönüne odaklamalısınız. İş/yaşam dengesini bir numaralı önceliğiniz yapın.

Önümüzdeki birkaç hafta için hayatınızı planlayın – dürtüsel zamanlama sizi fazla uzağa götürmez.

Aslan Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Önemli değişiklikler perşembe günü göklerin altında kendini gösteriyor, Leo. Kozmos, ev ve aile yaşamınıza olumlu koşulları çekmek için çalışıyor, ancak manyetik Venüs, değişim talep eden Uranüs’e karşı çıktığı için, bu tatlılık bugün kesintiye uğradı. Bu elektrikli eşleştirme, kariyer blokları arasında temiz bir şekilde ilerlemeniz için ev cephesindeki durgun kalıpları ve sorunları kırmaya çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.