Aslan Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Aslan burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatına bir kez daha bakıyorsun, Aslan. Örneğin, ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve dünyevi arayışlar yoluyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve inanç sistemlerinizle birlikte yolunuzun imtihanlarını ve sıkıntılarını vurgulayacaktır. Bununla birlikte, karanlık tarafta, özellikle ayın ilişki sektörünüz aracılığıyla Satürn ile temas kurmasıyla, bu süre zarfında inancınızın test edildiğini hissedebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve kendi yolunuzdan çekilin. Merkür’ün Plüton ile karesi, kendi iyiliğiniz için toksik düşünce kalıplarını ve sabote eden zihniyetleri vurgulayacaktır.

Aslan Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünya, yeteneklerinizin ve hırslarınızın ödüllendirilmeyi hak ettiğini kabul etti, bu yüzden her şey (ve herkes) istediğiniz gibi gittiğinde şaşırmayın. Bugün yine kırmızı halının sizin için serildiğini görmeyi bekleyin.

Aslan Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Doğru yolda olup olmadığını nasıl anlarsın Aslan? Bugün Merkür, potansiyel ve devam eden teklifler hakkında doğru profesyonel bağlantılarla iletişim kurduğunuzu çıkararak Jüpiter retrosu yapıyor. Doğru insanlarla çalıştığınızı teyit eden faydalı bir geçiş olabilir. Bununla birlikte, Merkür aynı zamanda, iş yerinde biraz zihinsel ve iletişimsel gerginlik anlamına gelebilecek olan Plüton retrosu ile kare açı yapıyor. Bir sözleşme, anlaşma veya ilişki ile ilerlemeyi seçerseniz, mevcut işyerinizle uyumlu olmayabilir. Ancak yeni taahhüt, genel mesleki gelişiminizi büyük ölçüde iyileştirebilir.

Bu zorluğa güveninizi artırmak için bir şans olarak bakın ve başarılı olacaksınız.

Aslan Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün hareket geliştirmene izin ver, Aslan. Ay, maceraya aç Koç burcunda dolaşırken, günlük rutininiz söz konusu olduğunda muhtemelen kendinizi huzursuz hissediyorsunuzdur. Gelecek planları yapmak veya dişlerinizi en sevdiğiniz çalışmalardan birine sokmak için ideal bir zaman. Başka bir yerde, zihinsel Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile meydan okuyor. Bu eşleştirme, zihinsel sağlığınız ve çalışma koşullarınız arasındaki gizli gerilimleri aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.