Aslan Burç Yorumları 19 Eylül 2021

Aslan burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 19 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece kanepede kıvrılmak anlamına gelse bile, şu anda sessiz ve düşünceli ruh halinizin tadını çıkarın. Geri çekilip düşünmek için iyi bir zaman. Tabii ki, seninle takılmak için sevimli birini bulmaktan zarar gelmezdi.

Şimdi mütevazı olma zamanı değil. Kendinizi tanıtın ve kendi kornanızı yüksek sesle çalın.

Aslan Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

İlişkiler son zamanlarda senin için önemli bir konu Leo. Evren, bu çok önemli arenada büyümeniz için yeni fırsatlara aktif olarak ufalıyor. Rüya gibi Balık ayının sevgili Venüs ile buluşması kalp meselelerine canlandırıcı bir enerji getirdiğinden, Pazar günü gökyüzü aşk hayatınızda yatıştırıcı bir merhem görevi görür. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün iyimser Jüpiter ile hizalanması, mevcut ortaklık hikayenizin potansiyeline inanç aşılar.

Aslan Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Henüz aşık olmadıysan, cidden birine aşık oluyorsun, Aslan. Bu, özellikle seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşan ve cinsel yaşamınızdan önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi vurgulayan ay için geçerlidir. Üstelik ay, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e altmış açı yapacak ve size özgürleşmek ve/veya romantik bir durumu yeniden alevlendirmek için beklenmedik bir fırsat sunacak. Şimdi, ay aynı zamanda dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve istikrarlı ve uzun süreli bir şeye ihtiyaç duymaya ilham verecek. Sür ya da öl’ü istiyorsun, nokta.

Aslan Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bütçeni kontrol etmenin zamanı geldi mi, Aslan? Hafta sonunuz sona ererken, hafta başlamadan önce mali durumunuzu gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Mali durumunuzun daha iyi olabileceğini, bir işin yardımcı olabileceğini biliyor olabilirsiniz. Bugün mali durumunuza baktığınızda, bütçenizi geliştirmek için her türlü kısa ve uzun vadeli profesyonel çabayı göz önünde bulundurmalısınız. Mevcut işinizde biraz fazladan para kazanmak veya daha fazla saat kazanmak için bir yan iş almayı düşünebilirsiniz. Hatta mali açıdan sürdürülebilir yeni bir pozisyonu tamamen düşünebilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.