Aslan Burç Yorumları 11 Eylül 2021

Aslan burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bastırılmış duygular yüzeye çıkıyor, Leo. Bu, elbette, ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla için için yanan Akrep üzerinden ayın geçişi sayesindedir, ancak dahası var. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Jüpiter’le kare açı yapacak ve bu da sizin aranızda bazı güç mücadeleleri ve/veya ego yolculukları yaratabilecek olan önemli diğer yedinci evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında olacak. ve bir sevgili. Bu arada, belirsiz şüphelerin nereden kaynaklandığını yeniden değerlendirmek için bir adım geri atın. Her şey başarısız olduğunda, eve, kendine dön.

Aslan Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Masadan uzaklaşmak için iyi bir zaman. Bugün para konusunda sakinleşmeniz gerekiyor, çünkü başkaları yapmaları gerekeni yapmaya başlayana kadar daha iyi olmayacak – ve siz onları yapamazsınız.

Aslan Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bu son geri sayım Leo! Birkaç gün içinde, Mars ve güneş, sonunda odak noktanızı değiştirecek olan Terazi için Başak’tan ayrılacak. Şimdilik, Mars ve güneş mali durumunuza ince ayar yapmaya çalışıyor. Bu son birkaç gün boyunca, işteki finansal fırsatları sağlamlaştırmanın zamanı geldi. Neyse ki, Akrep’in stratejik gücündeki Venüs, sizin adınıza her türlü konuşmayı eğlendiriyor. Şimdi patronunuzdan zam, maaş veya iş yerinde daha fazla finansal odaklı fırsatlar istemeyi planlamak için harika bir zaman olabilir.

Cüzdanını sakla. Başkalarıyla finansal bir ilişkiniz yoksa bugün iyi geçecek.

Aslan Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün yeraltında biraz zaman geçir Leo. Araştıran Akrep, sizi aile meseleleri ve yaşam alanınız hakkında ele alınmayan iyileşmemiş duygusal yaralara yakından bakmaya zorlar. Neyse ki, ayın aydınlatıcı güneş ve rüya gibi Neptün ile destekleyici bağlantısı güne yumuşak, yumuşak bir pus katıyor. Daha sonra, ayın Jüpiter ile olan mücadelesi, ilişki sorunlarını orantısız bir şekilde artırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.