Aslan Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Aslan burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, sevgilinle aranı düzeltiyor musun yoksa gururunun seni ele geçirmesine izin mi veriyorsun? Ay bugün burcunuza kayıyor ve bu da sizi en derindeki hislerinize ve duygusal temellerinize yaklaştırıyor. Bununla birlikte, Luna’nın üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Mars’a altmışlığı, potansiyel olarak bir durumda iletişim kurma ve adalet arama arzusuna ilham verebilir. Mars’ın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti size ve/veya sevgilinizin inanç sistemlerine meydan okuyabilir, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin. Merkür retrosu eşzamanlı olarak iletişim sektörünüzden geçerken, bu durumu yakında tekrar gözden geçirmekten başka seçeneğiniz olamaz – bir şeyleri kesin olarak düzeltmezseniz.

Aslan Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi konuşma sanatından hoşlansanız da, bugün kelimeleri küçümsemiyorsunuz. Sevgilinizle kalp kalbe sahip olmak, terfi istemek veya en yakın arkadaşınızla bu rahatsız edici konuyu gündeme getirmek için mükemmel bir zaman. Sadece aklından geçeni söyle.

Aslan Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, Venüs Pluto’nun geri hareketinde, ev hayatınızı ve temelinizi günlük iş/yaşam ve rutininizle uyumlu hale getiriyor. Plüton retrosu aylardır işinizin yapısını değiştiriyor. Venüs’ün altmışlık açısı, iş/yaşam dengenizi bir perspektife dönüştürebilir. Leo, iş hayatının geliştiğinden emin olmak için çok sıkı çalışıyorsun. Ancak, işte olduğunuz kadar evde olmaya da öncelik vermek önemlidir. Altmışlık, her ikisine de eşit derecede öncelik verilmesini hatırlatıyor. İşten evde rahatlamak için kendinize zaman ayırdığınızda, her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz.

Yeni bir hayranın liderliğini temsil ediyorsun. Birinin akıl hocası olmaya hazır mısınız?

Aslan Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren bugün kendini ifade etmeni tamamen etkinleştiriyor, Leo. Gururla gücünüze adım atmanız ve karizmanızı paylaşmanız için çağrıldığınız için ilgi odağından uzaklaşmaya çalışmayın. Luna’nın ağır Satürn ile karşıtlığı, romantik veya platonik yakın ortaklıklarda işbirliği yapmayı ve bağlantı kurmayı zorlaştırabilir. Daha sonra, Luna’nın enerji veren güneşi ve harekete geçen Mars’ı ile şenliği, sesinizi ve yerel hareket etme arzunuzu canlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.