Akrep Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Akrep burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bir havayı tasvir ediyorsun ve gizlice bir başkasını hissediyorsun. Sonra tekrar, yeni ne var? Okuması zor, ama bunu zaten biliyordun. Şimdi, Venüs’ün burcunuzdaki baştan çıkarıcı geçişinin ortasında, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve süreçteki en içteki duygularınız aracılığıyla genişleyen Jüpiter ile çatışacak. Bekar veya zaten bağlı, bu, aşk hayatınızda bazı abartılı duyguları ve / veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Bazılarınız, kendi içinizde yeniden inşa etme sürecinde olduğunuz temele karşı romantik özlemleriniz söz konusu olduğunda sezginizi kullanıyor olabilir. Soru şu: Bu ikisi arasında nasıl bir denge kurabilirsiniz?

Akrep Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri çekilip sonra ne olacağını görmek için iyi bir zaman. İyi bir arkadaş ya da tatlı tatlı, bugün inanılmaz derecede ikna edicidir, ancak eylemleriniz için çok fazla pişmanlık duymamalısınız.

Akrep Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, konuşmada kendinden emin olmak her şeydir. Merkür gerilemesi, geri giden Plüton ile kare açı yapmaya devam ederken, iş yerindeki konuşmalarınızın sabrınızı test ettiğini görebilirsiniz. Aklınızda ne olduğunu söylemek için güven veya araçlardan yoksun olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan yardım, geri bildirim veya tavsiye istemek zor olabilir. Bu zorluklar profesyonel gelişim fırsatlarını engelleyebilir. Bazı şeyler henüz söylenmediği için bazı projelerin veya görevlerin durduğunu görebilirsiniz. İş yerinde konuşmaktan korkmayın!

Alt yapıyı hazırlarsanız işler çok daha sorunsuz ilerleyecektir. Araştırmanı yap!

Akrep Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, kendinizi içinde bulduğunuz herhangi bir durumun yüzeyinin altına bakmaya doğal olarak mecbursunuz. Perşembe günü gökyüzü, geri giden Merkür, güçlü Plüton ile gergin bir kareye geri dönerken, bu doğal hareket tarzını benimsemeniz için sizi teşvik ediyor. Bu rahatsız edici eşleşmenin, iletilmesi gereken herhangi bir uykuda olan hayal kırıklıklarını ortaya çıkarması muhtemeldir. Neyse ki, Venüs’ün büyük kalpli Jüpiter ile buluşması, gerilimleri hafifletmeye ve işleri yumuşatmaya yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.