Akrep Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Akrep burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bir inanç sıçraması mı yoksa bu durumdan tamamen uzaklaşmanız mı gerektiğini düşünüyorsunuz. Örneğin, ay maceralı dokuzuncu genişleme evinizin üzerinde gezinirken, ilişki sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs’e altmış açı yapacaktır. Kalmalı mısın yoksa gitmeli misin? Her iki durumda da, bu bir yolculuk. Bu arada Venüs, sizi şehvetli zevklerinize yaklaştırırken burcunuzu büyülemeye devam ediyor, ancak aynı zamanda, aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla, bulunması zor Neptün’ü üçgen açı yapacak. Manyetik çekiciliğiniz unutulmaz ve sevgiliniz bunun farkında. Soru şu: Bir şansı hak ediyorlar mı?

Akrep Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Birini etkilemek için nakit (ya da daha kötüsü, kredi) yatırarak düşündüğünüzden daha büyük bir risk alıyorsunuz. Büyük bir ihtimal gibi görünen bir şeyi kaybetmek anlamına gelse bile, bir veya iki gün için sakinleşmeyi deneyin.

Akrep Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Aklınızı konuşmak ya da söylememek, işte bütün mesele bu Akrep. Geri giden Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığında, işyerinde iletişim tarzınızı değiştirmeniz gerektiğinin farkına varmaya başlıyorsunuz. Başkalarıyla iletişim kurmanın daha iyi bir yolunu bulmanız gerekiyor! Şu anda profesyonel ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı ciddi bir şekilde yeniden düşünüyor olabilirsiniz, bu da size bu konuda konuşmak için bir güven artışı sağlayabilir. Ancak zaman, ton ve çim, doğru değişiklikleri tetikleyecek her şeydir. Dürtüsel olarak veya kısaca konuşursanız, iş yerinde gerginlikle karşılaşabilirsiniz.

Bugün, yapmayı düşünmekten çok yapmakla ilgili olacak. Ertelemeyi sonlandırın.

Akrep Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzü, kendinizi şımartmak için garip bir enerji karışımıyla geliyor, Akrep. Bir yandan sevgilisi Venüs, kendini gerçekleri büken Neptün ile denizde bulur. Bu eşleştirme, günü yaratıcı ve romantik arayışlara yönelik güçlü bir ihtiyaçla doldurur. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş, disiplinli Satürn ile topraklanmış bir anlaşma yaparak, yaşam alanınızın ve aile bağlantılarınızın geleceği için sağlam planlar yapmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.