Akrep Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Akrep burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgin, ihtiyacın olan tek pusula, Akrep. Ay bugün Yengeç burcunda aylık ilk çıkışını yaparak egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve inanç sistemleri evinizi harekete geçiriyor. Yani, bilinmeyene girmek için ilham alıyorsunuz. Bekar? Seçeneklerinizi keşfediyor veya belki de sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Luna’nın geleneksel yöneticiniz Mars’a karesi, içsel bilişiniz ve dünyevi arzularınız arasında sürtüşme yaratabilir. Anahtar, bu süre boyunca topraklanmış kalmaktır. not Venüs şimdi Neptün ile tatlı bir üçgen açı yapıyor ve bu da bir tür romantik karşılaşma için havayı ayarlayabilir.

Akrep Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Desteğe ihtiyacınız olabilir veya olmayabilir, ancak nereden alacağınızı biliyorsunuz – bu yüzden ilerleyin ve devam edin! Neyle karşı karşıya olursanız olun, kolaylıkla halledebilecek kadar güçlü olduğunuzu söyleyebilirsiniz.

Akrep Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ne inşa ediyorsun, Akrep? Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaparken, dönüşüm süreciniz hakkında her zamankinden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Zamanla, profesyonel temelinizi dönüştürmek için birden fazla seçeneği keşfettiniz. Bankacılıktan yatırıma ve daha fazlasına kadar, sonunda bir geçim kaynağı sağlamak için temelinizi sürekli olarak elden geçirdiniz. Bugün, özellikle bir yatırımdan büyük bir katılım varsa, bunu normalden daha belirgin hale getirebilir. Profesyonel bir yaşam tarzı ve temeli sürdürmek için ne kadar iş yaptığınızı düşünmeyi düşünmelisiniz. Dönüşüm sürecinizle gurur duyun!

Gelecekteki olayların bugün kararınızı bulanıklaştırmasına izin vermeyin. Bunun yerine, anı yaşayın.

Akrep Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep, yılın bu zamanı sizin için gezinmek için herkesin bildiği gibi zor. Bolca yalnızlık ve duvarlarla çevrili duygulara karşı savunmasız bir yaklaşım gerektiren serbest bırakma, yenilenme ve yeniden şarj etme sürecinde diz boyusunuz. Salı günkü gökyüzü, duygusal Yengeç’te üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor ve potansiyeliniz hakkında serbest bırakılması gereken her türlü yanlış anlaşılmayı vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.