Akrep Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Akrep burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakından bak Akrep. Ay, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde geziniyor ve siz ve bae arasındaki cinsel kimyadan romantik bağlantınızın temeline kadar her şeyi vurguluyor. Her ne kadar bekar olsanız da veya halihazırda kararlı bir ilişki içinde olsanız da, bugünün astro-hava durumu, duygusal yakınlık ve tabu konuşmaları arzusuna ilham veriyor. Başka bir notta, geleneksel gezegen yöneticiniz Mars’ın sırlarla dolu on ikinci evinizdeki ısıyı yükseltmesiyle, şimdilik kendinize saklamaya bile karar verebilirsiniz. Tabii tatlı arkadaşınızdan size arkadaşlık etmesini istemezseniz.

Akrep Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri tepmek ve farklı bir şeyle dikkatinizi dağıtmak için iyi bir zaman. Bugün işleri çok fazla zorlama, çünkü yavaş gitmek ve her şeyin kendi kendine oturmasını beklemek daha iyi.

Akrep Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Stresörlerinizi bugün değerlendirin, Akrep. Mars geri giden Satürn ile üçgen açı yaparken, iş stresinden evde dinlenmenin zamanı geldi. İş yerindeki bir sözleşme, taahhüt ve hatta olası bir anlaşma konusunda özellikle endişeli olabilirsiniz. Meslektaşlar, müşteriler ve amirler de stresinizi şiddetlendirebilir. Bu durumda, odağınızı iş stresinden, hafta sonunun son gününün keyfini çıkarmaya kaydırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yarın iş yerinde halledilebilecek bir şey için endişe duymanın bir faydası yok. Gerekirse, biraz destek veya tavsiye için iş ailenize ulaşın.

Herhangi bir çatışmanın sizi geçmesine izin verin – pasif olun. Dramaya ihtiyacın yok.

Akrep Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, güçlü duygular ve gömülü duygularla uğraşmaya yabancı değilsiniz. Haberci Merkür bir kuruş açıp gerileme aşamasını başlatırken, Pazar günü gökyüzü sizi bilinçaltınıza çok önemli bir yolculuğa itiyor. Bu yansıtıcı dönem, şimdi 18 Ekim’e kadar, yalnızlık içinde eski yaraları iyileştirme ve ilişkilerde kendi kendini sabote etme kalıplarını inceleme ihtiyacını vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.