Akrep Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Akrep burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci evinizi, hayallerinizi ve perde arkasındaki her şeyi tutuşturmaya devam ediyor, bu da sizi içeriye girmenizi ve perde arkasındaki hayatınıza yönelmenizi teşvik ediyor. Bu arada, haritanızın bu alanında Ay ve Mars arasındaki bir altmışlık size, o an için özel olsa bile, kalbinizin arzuları doğrultusunda harekete geçme fırsatı sunar. Akrep, asla çatılardan bağıracak tipte olmadın, yani bu senin ilk rodeonun değil. Merkür gerilemesi aynı zamanda gezegen cetveliniz Pluto’nun karesini alarak, değişimlerinize bir yoğunluk ve tabu katmanı ekleyecektir.

Akrep Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendin için kararlar vermelisin ve tüm gerçekleri net bir şekilde anlayana kadar beklemelisin. Doğru yolda gibi görünseler bile bugün kimsenin sizi fazla zorlamasına izin vermeyin. Dış görünüş aldatıcıdır.

Akrep Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Venüs Plüton’un gerilemesi bugün altmışlık açıdayken, iş yerinde aklınızı konuşma fırsatınız olabilir. Akrep, sohbette kendini nasıl sunmak istersin? Görünümüyle yanınızda olan Venüs ile özellikle olumlu bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Plüton geri gidene altmışlık açı yaptığından, aklınızdan geçenleri söylemek için yeni iletişim yöntemlerini denerseniz, inanılmaz bir başarı elde edebilirsiniz. Bunu yapma fırsatı, işte veya problem çözmede bir durumu farklı değerlendirirken kendini gösterebilir. Bazıları için bu, bir röportajda “kendini satmak” için ideal bir geçiş bile olabilir!

Engeller ortaya çıkarsa, sizi durdurmak için orada değillerdir. Size yeni bir yön sunuyorlar.

Akrep Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep, bugün kariyer yörüngenizle ilgilenmeden edemezsiniz. Ay, bencil Aslan’ın içinden geçerek, iddialı projelere kafa yormak için ideal bir gün haline getiriyor. Luna’nın duvar inşa eden Satürn ile karşıtlığı, ev ve aile meseleleri etrafında ortaya çıkan sorunları vurgulayabilir. Daha sonra, ayın aydınlatıcı güneş ve go-getter Mars ile tatlı buluşması, aklınıza koyduğunuz her şeyin üstesinden gelmek için adımınızı atıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.