Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Ekim 2021

Akrep burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Akrep burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Akrep, Ekim ayına girerken, vurgu maneviyat, içsel şifa ve tüm potansiyelinizi yaşamak için adımlar atmak üzerindedir. Manevi alanınıza odaklanmak tüm ay sürer ve duygusal yükü ortadan kaldırma ve devam eden sorunlara çözüm bulma şansı verir. 22 Ekim’den sonra, içgörüler rahatlama ve yardımcı çözümler getirdiğinden, dört hafta öncekinden farklı bir insan olabilirsiniz.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni aydan yararlanın. Meditasyon yapmak veya başka bir spiritüel uygulama öğrenmek istediyseniz, başlamanın tam zamanı. Hayallerinizi anlamaya hevesliyseniz, onları şimdi yazmaya başlayın, sizi muhteşem bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkaracaklar. Yoga, günlük kaydı, tai chi ve daha birçok aktivite şimdi size yardımcı olabilir.

Delightful Venus, lüks ve çılgın maceralara olan arzunuzu artırabilecek 7 Ekim’de para bölgenize giriyor. Bunu size ekstra gelir sağlayacak para kazanma fikirleriyle dengeleyebilirseniz, saçlarınızı biraz salıp biraz yaşamamanız için hiçbir neden yok.

Altıda kişisel rehberiniz Plüton da dahil olmak üzere dört retro gezegen bu ay doğrudan dönüyor. Ne istediğinizi görselleştirmek ve zihniyetinizi geliştirmek için çalışıyorsanız, yakında sonuçları görmeye başlayacaksınız. İlerleyen diğer gezegenler, 10 Ekim’de Satürn’ü ayıklarken, bir hafta sonra Jüpiter’i sevindiriyor ve ondan sonraki gün Merkür’ü canlandırıyor. Birleşik çaba, çok daha iyi ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir.

Son olarak, güneşin yirmi saniyede burcunuza geçmesi ve ardından sekiz gün sonra iddialı Mars’ın gelmesi, gerçekten kendi elementinizde olduğunuz anlamına gelir. Bu, tam güçle çalışma ve birçok yeteneğinizden yararlanmanızı sağlayan fırsatları arama şansınızdır.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

6 Ekim Pazarlıklı Terazi burcunda yeniay altında aşk hayatınız için her türlü imkan var. Yine de yeni birini görmeye başlıyorsanız, sadece yüzleşmekten kaçınmak için aynı fikirde olmayın. Akrep, hala fikrini söyleyebilir ve aynı fikirde olmamayı kabul edebilirsin.

Bira bardağı büyüklüğündeki asteroit Ceres, konuşkan İkizler’de, dokuzuncu günde geri harekette, bu da sizi kaçındığınız konuşmaları başlatmaya teşvik etmeli. Artık herkese hemen hemen her şeyi söyleyebilir ve doğru kelimeleri seçtiğiniz sürece olumlu bir sonuca ulaşabilirsiniz.

20 Ekim’de öfkeli Koç burcunda bir dolunay var ve bu birçok gereksiz tartışmaya neden olabilir. İşin iyi yanı, başladıkları kadar çabuk bitmeleridir, böylece iyi şeylere geçebilirsiniz!

Yardımcı lideriniz Mars, otuzuncu gündeki çekici burcunuzla bağlantı kurarak gizemli, karşı konulması zor titreşimler ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Sizi şimdi tanımak isteyen herkesi tanımak istemeyeceksiniz, ancak onları nazikçe hayal kırıklığına uğrattığınızdan emin olun. Kimse reddedilmeyi sevmez.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Ekim ayının çoğu, şu anda iş dışındaki şeylere odaklandığınız gerçeğinden dolayı, başka bir profesyonel boyutta yaşıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Dikkat dağınıklığı sizi merkezden uzaklaştırabilir, ancak ayın son bölümünde işler değişecek.

20 Ekim Koç burcundaki dolunay sırasında enerji ileriye doğru akmaya başlar. Kendinizi enerji dolu ve projelerinizi ileriye taşımaya hazır hissettiğiniz için profesyonel oyununuzu hızlandırmanızı sağlayabilir. Güneşe dönüşünüz yirmi saniyede başlar, bu size başarılı olmanız için gereken gücü ve gücü verebilir ve çalıştığınız alana hükmetmek isteme konusunda herhangi bir suçluluk duymadan profesyonel özlemlerinizi gerçekleştirebilir.

Gezegensel yöneticiniz Mars, 30 Ekim’de burcunuzla aynı hizaya geliyor ve bu, profesyonel vizyonunuzun süper hızlı bir başlangıç ​​yapabileceği ve dikkatiniz dağılmadan her şeyin üstesinden gelebileceğiniz zamandır. Yeni sezon sessizce başladı, ancak Ekim sonunda hava hızla değişiyor. O zamana kadar yapabileceğiniz en iyi şey dinlenmek ve bu zamana hazırlanırken hayata geçirmek istediğiniz gelecek üzerine meditasyon yapmaktır.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Ah hayır, Akrep! Romantik geçmişinizin hayaletleri, 6 Ekim’de Terazi’de yeni ay olduğunda sizi rahatsız edebilir. İlişkiniz canlıdan çok ölü görünüyorsa, geçmişi gömme ve ilerleme zamanı. Ertesi gün Venüs Yay burcuna geçtiğinde kararlı ve özgüveninizi artırabilecek ortaklar arayın. Bağlılık şu anda hala biraz ürkütücü geliyor, bu yüzden seni güvende hissettirecek birini bul.

Kırık bir kalbi besliyorsanız, Merkür on sekizinde doğrudan gittiğinde kapanabilirsiniz. Geçmişindeki kapıyı kapat ki kinleri değil, aşıkları tutabilesin. 20 Ekim Koç burcundaki dolunay sırasında flört geçmişinize iyi bakın. Romantik lanetinizi kırmak için yeni bir şey deneyin.

Neyse ki, yirmi saniyede güneş burcunuza girdiğinde altıgen kırılabilir ve herkes senin çekiciliğin tarafından büyülenmiş gibi görünebilir. Ürkütücü randevulara çıkmak ve sevgilinizi manyetik gücünüzle baştan çıkarmak için harika bir zaman. En iyi randevu geceniz, 30 Ekim’de Mars’ın burcunuza girdiği zamandır. Yönetici gezegeniniz burcunuzdayken, ekstra çekiciliğe ve manyetizmaya sahipsiniz. Gücünüzü akıllıca kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.