Yengeç Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs, iletişim, düşünce süreci, genel değiş tokuşlar ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü evinizde parıldamaya devam ediyor, konuşmalarınızdan topluluk meselelerinize kadar her şeyi karamelize ediyor ve enerji veriyor. Sosyal medya üzerinden birine aşık olmak, Yengeç? Haritanızın bu bölgesinden geçerken, Venüs leydisinin iyi bir manikürden daha çok sevdiği hiçbir şey yoktur, ancak aynı zamanda aşk ilginiz konusunda daha uygulamalı ve stratejik olmanız için size ilham verir. Çevrimiçi veya çevrimdışı, manipülasyon gerekli olmayacak. Aksine, bu kişinin zamanınıza ve değerli enerjinize layık olup olmadığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Aksi takdirde, devam edin ve sola kaydırın.

Yengeç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Seni rahatsız eden o yapışkan ilişki sorunu hiç hafiflemiyor. Peki ne yapmalı? Şimdilik görmezden gelin. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın – rahatlama, egzersiz, şekerleme, her neyse – ve her şey kendiliğinden yoluna girecek.

Yengeç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

2008’den beri, iş birlikleriniz, ortaklıklarınız ve ilişkileriniz etrafında derin bir karmik döngü yaşıyorsunuz, Yengeç. Bu, zamanın bu noktasında daha da netleşecek. Bugün, sahip olduğunuz birçok farklı iş bağlantısını ve onlarla birlikte çalışarak temelde nasıl geliştiğinizi düşünün. Powerhouse Pluto, güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde yörüngede dönüyor ve burada sadece çok daha kısa bir süre kalacak. Bu son derece uzun transitin sonuna yakınsınız ve bu yaşamda bir daha asla geçmeyeceksiniz. İş ortaklıklarınızın gelişmenize ve yeniden doğmanıza yardımcı olmasına izin verin ya da onları geride bırakın.

Kötü bir hizmet deneyimi şans eseri olmuş olabilir – bugün bir şeyler daha deneyin.

Yengeç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, ayın şekil değiştiren evrelerine derinden bağlısınız. Luna, bugün, enerji seviyelerinin düştüğü, zayıflama evresinde kendini yorgun bir şekilde bulur. Bugün üretken çabalar arama arzunuza rağmen, dinlenmeye öncelik vermeyi hedefleyin. Kalp merkezli Aslan ayının sorumlu Satürn ile karşıtlığı, ilişki konularına gerçeklik kontrolleri getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.