Yengeç Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 31 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İç mutluluğunuza odaklanın, gerisi buna göre oynayacak, Yengeç. Örneğin, hem Merkür hem de Venüs, ailenizin dördüncü evinizi, en derindeki duygularınızı ve duygusal temellerinizi göz kamaştırırken, içe doğru gidiyor ve kişisel yaşamınızda daha fazla uyum geliştirmenin yollarını arıyorsunuz. Bekar? Şu anda birinden mesafenizi koruyor olabilirsiniz veya belki de kendinizi romantik bir durumdan uzaklaştırmak için bir nokta haline getiriyor olabilirsiniz. Yine de, bu süre zarfında iç diyaloğunuza dikkat edin. Karışıklık ve huzursuzluğa daha yatkın olduğunuz için, bu özellikle ayın Neptün’e karesi için geçerlidir.

Yengeç Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

İçgüdünüz muhtemelen evet dediğinden daha fazlasını söylemeyecektir, ancak bu kurs için eşit. Bu nedenle, bugün alışılmadık derecede güçlü olan sezginize uymayan herkesten veya herhangi bir şeyden uzak durun.

Yengeç Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İletişim bugün bir sorun olabilir. Tipik olarak, profesyonel bir ortamda doğru şeyi nasıl söyleyeceğinizi sezgisel olarak bilirsiniz. Ancak, şu anda kendinize karşı aşırı eleştirel olabilirsiniz. Başak burcundaki güneş ve Mars dikkatinizi iletişim becerilerinize çekerken, burcunuz Terazi burcunda Merkür ile kare açı yapıyor. Geri bildiriminizin iyi karşılanmadığını hissedebilir veya sizin ve bir iş arkadaşınızın göz göze gelmediğini fark edebilirsiniz. Şu anda profesyonel konuşmalarınızı aşırı derecede eleştirmemeyi unutmayın. Konuları daha sonraki bir gün tekrar gözden geçirin.

İşi özel hayatınız (veya özel alanlarınız) ile karıştırmak bugün iyi bir fikir olabilir.

Yengeç Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeçler, bol duygularını işlemek için yalnız başlarına bolca zamana ihtiyaç duyarlar, Yengeç. Ay, İkizler’in içinden geçerken Salı günü gökyüzü sizi kendi dünyanıza çekilmeye teşvik ediyor. Luna’nın huzursuz Mars ve rüya gibi Neptün ile karesi, garip bir uyarım ve bitkinlik karışımı yaratabilir. Terapi, günlük kaydı veya yer açmaya yardımcı olan hassas konuşmalar yapmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.