Yengeç Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bunu istiyorsanız, güvenle harekete geçmeniz gerekir, Yengeç. Tek veya bağlı, Luna, seks, ruh-ruh bağlantıları ve enerjik alışverişlerden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’e büyüleyici bir altmışlık açı yapmadan önce, otoriter onuncu eviniz boyunca gezinmeye devam edecek. Kozmos size bu ilahi birliği ihsan ediyor, ama siz geçmişinizi geride bırakmak zorunda kalacaksınız. İster modası geçmiş bir zihniyet, ister sürekli kafanızda dolaşan bir korku olsun, ilerlemek için bunların hiçbirine ihtiyacınız olmayacak. Merkür’ün Plüton ile yaptığı üçgen açı, hem kendiniz hem de bir sevgili ile rekoru kırmaya teşvik ediyor.

Yengeç Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Birikmiş streslerden kurtulmak için harika bir zaman ve bazı bagajları boşaltmanız gerekebilir. Temizleme veya bir şeylerden kurtulma takıntısına kapılacaksınız – götürdüğü yere kadar onunla gidin.

Yengeç Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ağınızı yeniden düşünmenin zamanı gelmiş olabilir! Bugün Merkür, zihinsel dişlilerinizi profesyonel bağlantılarınıza ve ilişkilerinize doğru değiştiren Plüton ile uyum içindedir. Profesyonel ağınızı nasıl geliştireceğiniz konusunda beklenmedik, hatta harika bir fikriniz olabilir. Bu, mevcut ve yeni meslektaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden tanımlamak için harika bir gün olabilir. Profesyonel bağlarınızı sağlamlaştırmak için uzun mesafeli ilişkilere ulaşın. Karşılıklı sözleşmeler ve anlaşmalar hakkında mevcut ilişkilerinizle beyin fırtınası yapmak için zaman ayırın. İş ilişkilerinizi güçlendirmek için ne kadar çok zaman harcarsanız, uzun vadede işiniz o kadar iyi olabilir.

Gösteriş senin tarzın değil. Abartılı olmak istiyorsanız, bunu bir sır olarak saklayın.

Yengeç Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kozmos, yakın ilişkiler deneyiminiz üzerine bir numara yapıyor, Yengeç. Yenileme getiren Pluto, son yıllarda bu kirli işin çoğunu üstleniyor ve Perşembe günü gökyüzü bu hikayenin bir güncelleme aldığını görüyor. Zihinsel Merkür ve duygusal ay, bugün şifacı Pluto ile bağlantı kurarak sizi yakınlık dolabından iskeletleri temizlemeye devam etmeye zorluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.