Yengeç Burç Yorumları 21 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında dikkatinize önemli bir şey getiriliyor, bu yüzden ipuçlarına ve işaretlere dikkat edin, Yengeç. Örneğin, ay, samimi birlikteliklerden, ortak işbirliklerinden ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde dolaşmaya devam edecek – ancak bu süreçte geri giden Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Kendinizi gereğinden fazla mı paylaştınız veya gereğinden fazla mı genişlettiniz? Al ve ver temaları muhtemel olsa da, Venüs ve Kuzey Düğümü arasındaki tesadüfi bir üçgen sizi bir kader anına doğru iter. Unutmayın, Mars, onbirinci eviniz ve sosyal medya aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden asla asla deme.

Yengeç Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kime ne söylersen söyle yanlış yorumlanabilir. Bu yüzden gerçekten açık olun. Onlarla flört ettiğinizi anlamalarını istiyorsanız, bunu açıkça belirtin. Onu sevecekler.

Yengeç Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel ağlarınızı genişletmek ve profesyonel sosyal medya profillerinizi temizlemek için zaman ayırmış olabilirsiniz. Özgeçmişlerinizi güncellemenin, profesyonel bağları yeniden doğrulamanın ve hatta ağ gruplarına girmenin zamanı gelmişti. Artık Mars bugün Uranüs ile buluşacak, sonunda çabalarınızın karşılığını görebilirsiniz! Bugün, sektörünüzdeki tanınmış bir kişiyle bağlantı kurma fırsatı veya hatta önemli bir ağ oluşturma etkinliğine davet gibi, meyve vermekte olan bir fırsatı vurgulayabilir. Ne olursa olsun, her fırsata “evet” deyin!

Vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkın – tahmin edilebilir olduğunuzu söyleyenlere hoş bir şok verin.

Yengeç Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeçler, düşüncelerini paylaşmak için kendilerini güvende hissetmedikçe dillerini tutma eğilimindedirler. Cumartesi günü gökyüzü sizi kabuğunuzun dışına itiyor ve koşullar ne olursa olsun hikayenizi anlatmanız için sizi teşvik ediyor. Cesur Mars, alışılmamış Uranüs ile pürüzsüz bir hizaya kilitlenir ve sizi sosyal ağınıza veya arkadaş gruplarınıza gerçeğinizi söylemeye zorlar. Bu eşleştirme korkusuz eylemi teşvik eder, ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.