Yengeç Burç Yorumları 20 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyguların yoğunlaşıyor ama bu duygularla ne yapacaksın Yengeç? Örneğin, gezegen yöneticiniz ay, seks, samimi birliktelikler, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizden Kova’ya girdikten sonra, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile buluşacaktır. . Elbette, herkes çitli güzel bir ev ister, ancak elinizden bırakamayacağınız bir şey daha var. Bu arada, meraklı iletişim sektörünüzdeki Merkür ile toplulukla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs arasındaki ilginç bir üçgen açı, size bazı yararlı bilgiler getiriyor. Destek için yaşıtlarınıza yaslanmaktan çekinmeyin.

Yengeç Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugünlerde biraz kabuğundan çıkıyorsun. Fikir insanı, çılgın şapkalı kişi, partinin hayatı olmanın cazibesini giderek daha fazla anlıyorsunuz.

Yengeç Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün profesyonel sosyal medyanızı güncelleme veya profesyonel ağınızı genişletme günüdür. Merkür, konuşmalarınızı, sosyal medyanızı ve topluluğunuzu heyecanlandırmak için Uranüs ile buluşuyor. Gün geçtikçe kendinizi çevrimiçi ortama koyarak risk alın. Markanızı pazarlayın, konumunuz hakkında konuşun ve profesyonel platformlarınızı güncelleyin. Hatta başka birinin çalışmalarıyla ilgili güncellemelerine yorum bırakmak kadar basit olabilir. Çevrimiçi profesyonelliğiniz, sektörünüzde kariyer yolunuzda size yardımcı olabilecek etkili bağlantıları çekmenin anahtarı olabilir.

Yakında sosyalleşmeniz gerekiyor – eğlenceli bir akşam yemeği partisi size büyük bir ego artışı sağlayabilir.

Yengeç Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, etrafınızdaki dünyadaki duygusal alt akıntıları keşfetmeye yönlendirilirsiniz. Bu merak aslında kendi keşfedilmemiş gizemli duygu kuyusuna dalmak için gizli bir arzudan kaynaklanıyor. Ay, Kova burcunda yüzerken Cuma günü gökyüzü, bu tür terapötik yaklaşımı kendinize benimsemeye teşvik ediyor. Luna’nın bağ oluşturan Venüs ve topraklanmış Satürn ile buluşması, meselelerin kalbine batmayı kolaylaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.