Yay Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Yay burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Hem cinsellik, enerjik alışverişler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizin göksel yöneticisi hem de aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin yöneticisi iddialı Mars ile kariyer, itibar, hırslı onuncu eviniz aracılığıyla birleşir. ve otorite duygusu, aşk hayatınızdaki bir durumun kontrolünü *sonunda* üstleniyor olma ihtimaliniz var. İster artık size hizmet etmeyen şeyden uzaklaşarak adaleti sağlama kararı olsun, ister diğer önemli arkadaşınızla birlikte onun üzerinde çalışma girişimi olsun, bugünün astrolojisinde, Yay burcunda uyumayın. İlk başta sert gibi görünse de, Venüs’ün Neptün’e karşı muhalefeti, illüzyonunuzun sisini ortadan kaldırır.

Yay Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Belli bir ilişki aklınızda büyük bir şekilde var, bu yüzden ona dalın ve her şeyi anlayana kadar debeleyin. Cevap kolay olmayacak, ama en azından basit olacak.

Yay Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün olası bir profesyonel hayal kırıklığına karşı dikkatli olun, Yay! Bu hafta ilerlerken gezegenler ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. Güneşin onuncu başarı evinizde size övgü ve başarı yağdıran Tatlı Venüs, gökyüzünde gizemli Neptün’e karşı koyarken bir sis perdesinin altına dökülecek. Zayıf yönlerinizden biri aniden ortaya çıktığı için bugün profesyonel bir utanç ortaya çıkabilir. Bu, halının altına süpürülmeyi umduğunuz önceki bir yanlış adımdan veya birinin sizi tuzağa düşürdüğü zor bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Dramada oynama. Bunun yerine, hasar kontrolü yapın ve sorundan öğrendiğinizi gösterin.

İnsanlarla tanışmak için çok uğraşırsanız yanlış insanlarla bağlantı kurarsınız. Yavaşlatmak.

Yay Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün kariyer yolunuza kimi dahil etmeyi seçtiğinize dikkat edin, Yay. Bağ oluşturan Venüs, kaygan Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlığa kilitlenir ve çalışma cephesinde değerler ve müttefikler etrafında kafa karışıklığı yaratır. Bu enerji aynı zamanda derin bir yaratıcı kuyu sunar. Bu nedenle, belki de zamanınız, bire bir bulanık hatlarla uğraşmaktansa gelecekteki projeleri geliştirmek için daha iyi harcanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.