Yay Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Yay burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, duygularını ifade etmekten hoşlanmayabilirsin, ama bent kapaklarını serbest bırakmaya çok iyi karar verebilirsin. Örneğin, seksle ilgili sekizinci evinizin üzerinde gezinen ay, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarıyla, gerçekleri inkar etmek mümkün değil: Kendinizi hissediyorsunuz ve sevgilinizden aynı duygusal yoğunluğu istiyorsunuz. Unutmayın, ay aynı zamanda kendinizi ifade etmeye teşvik eden gezegen yöneticiniz Jüpiter ile uyumlu bir hizalama oluşturacaktır. Luna ayrıca Mars’ı seksen yapacak ve duygularınız ve eylemleriniz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır.

Yay Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Büyük resmi anlamlandırma zamanı. Artık tüm parçalara sahipsiniz – sadece onları ayırmanız ve yerine oturtmanız gerekiyor. Kendinize biraz zaman ayırın ve bu bilinçaltını çalıştırın.

Yay Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Hayal kırıklığı tüm haftanın konusu olabilir, Yay! Başınızı aşağıda tutmak, çatışmalardan kaçınmak ve tüyleri karıştırmamaya çalışmak en iyisi olabilir. Dünden kalan bir devir, işinizle ilgili bazı talihsiz haberler hakkında kafanız hala dönüyor olabilir. Mental Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizde duran elektrikli Uranüs ile bir karede çarpıştı. Sizden çok farklı görüşlere, inançlara veya fikirlere sahip bir iş arkadaşınızla ilgili gerginlik havada olabilir. Ayrıca yönetimden, öncülük ettiğiniz bir projeyle ilgili olarak farklı bir yöne gitmek istediklerini duymuş olabilirsiniz.

Bulmaca çözmek mi? Bu sorunu çözmenin sizin için neden bu kadar önemli olduğunu anlamaya çalışın.

Yay Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kozmos, bugün ortaklık ihtiyaçlarınızı ifade etmeyi kolaylaştırıyor, Yay. Bu ister romantik bir ilişkide isterse iş işbirliğinde olsun, durumunuzu bildirmek ve hikayenizi sorunsuz bir şekilde ortaya çıkarmak kolaydır. Konuşkan İkizler uydusunun cetveliniz koca yürekli Jüpiter ile hizalanması, size ihtiyacınız olan karizmayı ve duygu derinliğini sağlar. Daha sonra, ayın duygusal Yengeç burcuna girmesi, yalnızlık ve yakın temas ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.