Yay Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

Yay burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 3 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, iş bae ile bire bir görüşmenizin önüne mi geçiyor? Ay, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Siz ve bir sevgili arasında henüz gerçekleşmemiş bekleyen konuşmalardan ilişkinizdeki “ver ve al” temalarına kadar her şeyi vurguluyor. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, Luna, hırslı onuncu kariyer, itibar ve otorite duygusu aracılığıyla cilveli Venüs ile yüzleşecek ve siz ve tatlınız arasında sürtüşme yaratacak – özellikle de iş programları yoluna giriyorsa. Çok gerekli bir konuşmanın zamanı geldi.

Yay Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Garip ve karamsar mı hissediyorsun? Sadece yavaşlamanız ve her şeyi kavramanız gerekiyor. Uzun zamandır gecikmiş bir iç gözlem için her zamanki sokulgan doğanızı terk etmekten korkmayın.

Yay Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tüm zahmete ve zahmete değecek bir gün olabilir, Yay! Tüm hafta sanki yoğun bir bulutun altındaymış gibi hissedecek olsa da, bugün bazı sevinçli fırsatlar sunuyor. Güneşin onuncu başarı evinizin cennetlerinde dans eden Tatlı Venüs, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki güç merkezi Uranüs tarafından serenat edilecek. Bu özellikle sizin için iyiye işarettir, çünkü işinizde size sektörünüzde adınızı yükseltme şansı veren büyük bir iş projesini üstlenme fırsatına sahip olmanız muhtemeldir. Şimdi acele ederseniz, bu proje sadece özgeçmişinizde parıldamakla kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki haftalarda yükselişinize de vesile olacak.

acelen ne? İşler henüz çözülmedi – ayrıntıların ele alınmasını bekleyin.

Yay Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kendinizi esnetmeye devam edin, Yay. Yılın bu zamanı, kendinizi kendi sınırlarınızın ötesine geçmeye teşvik ediyor. Salı günü gökyüzü, günlük işinizle hayalinizdeki iş arasında kucaklanması gereken önemli değişiklikleri vurguluyor. Messenger Mercury’nin elektrikli Uranüs ile olan çekişmesi, sizi kalıbı kırmaya ve karıştırmaya itiyor. Sahte çimlerde güvenli bir şekilde oynamaya devam edersen, daha yeşil mera rüyasının tadını nasıl çıkaracaksın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.