Yay Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Yay burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İnisiyatif al, Yay. Hem güneş hem de Mars – romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizin göksel yöneticisi – otoriter onuncu evinizi ateşlemeye devam ediyor ve siz kontrolü ele almaya hazırsınız. Luna, sorumluluk sahibi altıncı evinizi ateşlemeye devam ederken, Venüs toplulukla ilgili onbirinci evinizi göz kamaştırıyor ve görünüşe göre, zaten bir sonraki hareketinizi planlıyorsunuz. Ayrıntıları vurgulamayın. Romantik duyguları ve/veya jestleri gereğinden fazla düşündüğünüzde çekiciliklerini kaybederler. Neyse ki Luna, karışıma bir yoğunluk ve dayanıklılık katmanı ekleyerek Mars ve Pluto’yu üçgen yapacak. Gözlerini ödülden ayırma.

Yay Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Komik bir eğlence için bir araya gelin. Aptalca karaoke şarkıları çalarken veya güzel şakalar söylerken harika zaman geçireceksiniz. Büyük bir arkadaş grubu, küçük bir toplantıdan daha iyidir.

Yay Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay şu anda resmi olarak Boğa burcunda ve bu da size işinizde istikrarlı bir ivme kazandırıyor. Genellikle şamatacı ve rahat olsanız da, bugün aksini kanıtlayabilir. Bu ay geçişi size iş yerinde daha odaklı, ciddi bir zihniyet verebilir. Bir projeyi tamamlamak veya önemli bir son teslim tarihine yetişmek için ara vermeden çalışmak için ideal bir zaman olabilir. Günümüzün kozmik tahmini, profesyonel hedefleriniz, sorumluluklarınız ve görevleriniz üzerinde güvenilir bir şekilde çalışmak için idealdir. Bugün birkaç önemli göreve odaklanarak bundan en iyi şekilde yararlanın. Gerekirse, üretkenliği korumak için bir yapılacaklar listesi kullanmayı düşünün.

Seni çıldırtsalar bile, onları seviyorsun. Onların çılgınlıklarını benimseyin.

Yay Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, kariyerinizde neler olup bittiğine tamamen odaklandınız, Yay. Ay, pratik Boğa’da gezinirken Cumartesi günü gökyüzü, bu devam eden hikayede ince ayar yapmanıza yardımcı olur. Luna’nın kendi kendini motive eden Mars ile enerji verici bağlantısı, sizi zanaatınızı genişletmeye zorlar ve bunu yapmak için bol miktarda dayanıklılık sağlar. Yapıcı bir kanal sağladığı için bugün egzersiz rejiminizle yeniden bağlantı kurmanız önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.