Yay Burç Yorumları 23 Ağustos 2021

Yay burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyler düşünmek için bir dakikanızı ayırın, Yay. Bekar veya zaten bağlı, muhtemelen en içteki duygularınızı kucaklama arzusu ile dünyaya tasvir ettiğiniz imaja göre yaşamaya devam etme arzusu arasında bölünmüş hissediyorsunuz. Kendine karşı dürüst müsün? Luna’nın en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Neptün ile kavuşumu, sizinle ve duygusal dünyanız arasındaki tüm sınırları ortadan kaldırır. Bu, elbette, değişebilir bir ateş işareti olduğunuzda biraz ağır görünebilir, ancak bu sizin ilk rodeonuz değil. Ayrıca, Venüs ve Satürn arasındaki iyileştirici üçgen, ilişki yaklaşımınızda sağlam durmanızı ve gerekli sınırları belirlemenizi hatırlatır.

Yay Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayır, sen değilsin ve onlar değil. Sorun basitçe, enerjilerinizin uyumsuz olmasıdır. Kendinizi kötü hissettiğinizde onlar da yükselir ve bunun tersi de geçerlidir. Yakında tekrar aynı sayfada olacaksınız.

Yay Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Çevrimiçi ve çevrimdışı daha ciddi olma zamanı, Yay! Venüs bugün Satürn’e bağlanırken odak noktanız, yakın ve daha büyük topluluklarınızda profesyonel hedefleriniz hakkında nasıl sohbet ettiğinizdir. Profesyonel odaklı konuşmalar yapmak için bugün kullanın. Birbirinize nasıl yardımcı olabileceğiniz konusunda iş arkadaşlarınız veya sektörünüzdeki diğer kişiler gibi yakın profesyonel topluluğunuzla konuşun. Ardından, çevrimiçi hale getirin ve herhangi bir fırsatları olup olmadığını görmek için daha büyük profesyonel ağınızla bağlantı kurun. Profesyonel hedefleriniz üzerinde çalışmak için kaynaklarınızı kullanın!

Mavi hissediyorsanız, ruh halinizi takip edin. Duyguların sana ne yapmanı söylüyorsa onu yap.

Yay Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, yeni bağlantılar kuruyor ve hedeflerinize ivme kazandırıyor, Yay. Manyetik Venüs sorumlu Satürn ile destekleyici bir hizalama oluşturduğundan Pazartesi günü gökyüzü bu devam eden hikayeye dokunuyor. Bu disiplinli yön, size bir sonraki adımınız ve oraya ulaşmak için ne yapmanız gerektiği konusunda ciddi bir tefekkür şansı sunar. Arkadaşlar veya akranlar arasında önemli konuşmalar da ortaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.