Yay Burç Yorumları 21 Ağustos 2021

Yay burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgi arzularını nasıl ifade ediyorsun, Yay? Tutkularınıza doğru güvenle ilerliyor musunuz? Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizin göksel yöneticisi Mars, detay odaklı altıncı günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olmaya devam edecek. Ve bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, ay ve gezegen yöneticiniz Jüpiter arasındaki bugünkü kavuşum, yalnızca duygularınızı büyütmekle kalmayacak, aynı zamanda olayları olduğundan çok daha büyük gösterecektir. kafana takma; doğru olanı yapmak için kendinize izin verin.

Yay Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda hayatında o kadar çok insan var ki, sıkılmak için hiçbir bahanen yok. Bir süredir kalbini çarpıntı yapan kimseyi kastetmemiş olman dışında.

Yay Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yay, bugün konuşmada ne zaman geri adım atacağınızı bilin. Ay, iletişiminizi gergin duygularla renklendiren Satürn ile aynı hizada. İş gününüz ilerledikçe, iş arkadaşlarınızla sohbet ederken kendinizi duygusal olarak daha fazla yatırım yaptığınızı görebilirsiniz. Kendinizi bir iş arkadaşınıza savunma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hareketinizi, inovasyonunuzu veya düşünce süreçlerinizi kimseye açıklamak zorunda değilsiniz. Ayrıca istemiyorsanız herhangi bir eleştiriyi dinlemek zorunda değilsiniz. Bugün iş yerinde tartışmak yerine diyalog kurmayı unutmayın.

Unutmayın, bir arkadaşınızı sohbete yönlendirebilirsiniz ama derinlere inmesini sağlayamazsınız.

Yay Burcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kariyer açısından yeni zirvelere ulaşmanın eşiğindesin, Yay. Kendi kendini motive eden Mars, öncü Uranüs ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan Cumartesi günü gökyüzü sizi yeni bir elektriksel hareket moduna itiyor. Bu kendiliğindenliği seven ve özgürlüğe hasret olan eşleştirme, sizi iş cephesindeki eski kısıtlamaları kırmaya zorluyor. Köprüleri tamamen yakmadan devrim ihtiyacınıza yaslanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.