Yay Burç Yorumları 19 Ağustos 2021

Yay burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sevgilide ne arıyorsunuz, Yay? Bekar veya zaten alınmış, günümüzün astro havası, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda “ideal”inizi düşünmeye teşvik ediyor, çünkü daha azına razı olmamalısınız. Ve bildiğiniz gibi, ay, yakınlık, ortak işbirlikleri, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan şehvetli sekizinci evinizi yönetiyor – ancak bugün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla güç merkezi Pluto’ya katılacak. Bununla birlikte, eylemlerinizin nihai hedefinize uygun olup olmadığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Merkür’ün özgürlüğü seven Uranüs ile yaptığı üçgen açı önemli miktarda netlik getirecek. Dikkat etmek.

Yay Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Daha geniş bir açıdan bakın ve keşfettiklerinize şaşıracaksınız. Ne olduğunu görmek için bu tabloya çok yakınsın. Tek gördüğünüz birkaç vahşi, soyut renk patlaması.

Yay Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bu şekilde mi, bu şekilde mi, Yay? Güneş bugün Jüpiter’le karşı karşıyayken işinizde biraz parçalanmış hissedebilirsiniz. Yeni bir yere gitme veya mevcut konumunuz için yer değiştirme fırsatı olabilir. Şu anda bulunduğunuz yerden keyif alıyor olsanız da, işte yeni bir şeyler deneyimleme arzusu da olabilir. İmkanınız dahilindeyse, işte bir uzlaşmaya varıp varamayacağınızı görmeye çalışabilirsiniz. Halihazırda bulunduğunuz yerde sabit bir pozisyona sahip olmayı önerebilir ve gerektiğinde seyahat etme olanağına sahip olabilirsiniz.

Davranışları o kadar tahmin edilebilir ki, sıradan. Bir eğri atın – ne olduğunu görün.

Yay Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yeni bir kapasitede netlik size doğmaya başlıyor, Yay. Hayat veren güneş, bugün yönetici gezegeniniz neşeli Jüpiter’in üzerinde parlıyor. Bu eşleştirme, konu konfor alanınızı genişletmek ve hikayenizi anlatmak olduğunda hangi değişikliklerin benimsenmesi gerektiğini size göstermeye çalışır. Başka bir yerde, ciddi Oğlak ayının derin dalış Plüton ile birleşmesi, kendi kendini sınırlayan tıkanıklıklarınız hakkında uzun süredir gömülü içgörüleri alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.