Yay Burç Yorumları 12 Ağustos 2021

Yay burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizin arzuları, genel kişiliğiniz Yay’dan daha önemli olmasa da eşit derecede önemlidir. Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzda gezinmeye devam ederek, dikkatinizi sosyal statünüzü çevreleyen temalara getiriyor. Luna ayrıca şehvetli sekizinci yakınlık evinizi yönetir ve romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkar. Korkudan bir aşk bağlantısını kasten sabote mi ettin? Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Satürn’e üçgen açısı, sınırlayıcı inançları tetikleyebilir, ancak gölgeyle yüzleşmenin zamanı geldi.

Yay Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Doğayı keşfetmek için harika bir gün. Algılama duyunuz yerinde ve her türlü canlandırıcı renk ve kokuyu alabileceksiniz. Yürürken aklınıza gelen kısacık düşünceleri yazın.

Bugün, düşünmek için çok daha fazla ve harekete geçmek için çok daha az zaman harcayın. Geleceği düşün.

Yay Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün arkadaş topluluğuna ulaş, Yay. Şu anda kariyer hedeflerinizle yorulmadan ilerlemeye devam etmenize gerek yok – özellikle de ilhamınız azalıyorsa. Ayın sosyal Terazi’deki varlığı, ateşlerinizi yeniden yakmak için hikayeleri takas etmeye ve başkalarıyla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Luna’nın yetenekli Satürn ile pürüzsüz bağlantısı, her türlü zorlu sohbeti zarafet ve sabırla karşılamayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.