Yay Burç Yorumları 11 Ağustos 2021

Yay burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, Yay? Ay, seks, mahremiyet, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi yönetiyor ve bugün dünyada topluluk, dostluk ve aidiyet duygusuyla ilgili onbirinci evinize kayacak. Ve bekar veya aldatılmış olmanıza rağmen, bir sonraki seviyeye faydaları olan bir durum veya arkadaş edinme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu, elbette, günümüzün boğucu Venüs-Pluto üçgeni tarafından da tetikleniyor, bu nedenle yalnızca tutkunuza ve kontrol arzunuza bağlı kalmayın. Arzularınızın hepsinin Plüton zehirliliğinin ötesine geçtiğinden emin olun.

Yay Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, beklemekten aynı derecede bıkmış biri size sımsıkı bir gülümseme yollayacak – boşta geçen bir çeyrek saatin değerini asla küçümsemeyin. İyiliği iade edin ve çapkın bir takasla ödüllendirileceksiniz.

Yay Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yükselişinize yardımcı olacak daha da olağanüstü kozmik enerjiye hazırlanın, Yay! Güneş başarılarınızın onuncu evinin gezegen yöneticisi Mental Merkür, tam da bu alana girecek! Kozmik habercimiz, Başak’ı yönettiği ve size en büyük enerjisini hediye edebileceği için bu alemde yaşamayı sever. Bugün kariyerinize bir aktivite telaşı başlayacak ve önümüzdeki haftalarda devam edecek. Masada güçlü bir sözleşme veya terfi olabilir ve bunun için pazarlık etmeye bile başlayabilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, profesyonel imajınızı yeniden markalaştırma ve bazı son derece önemli projeleri başlatma sürecinde olabilirsiniz. Dünya seni izliyor Yay!

Fikir alışverişi istiyorsanız, aynı fikirde olmadığınız insanlarla konuşun – ama saygı gösterin.

Yay Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugünden itibaren tüm yumurtalarını tek sepette topladın Yay. Messenger Merkür bugün yetenekli Başak burcuna geçerek zihinsel enerjinizi hırsla akıllıca ilerlemeye yönlendiriyor. Hayatınızı almak istediğiniz yön konusunda bu haftalarda hiç olmadığı kadar netleştiniz. Başka yerlerde, tatlı Venüs dönüştürücü Plüton ile hizalanır ve değişen çalışma cephenizde yeni içgörüleri sindirmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.