Terazi Burç Yorumları 30 Ağustos 2021

Terazi burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zamankinden biraz daha temkinli hissediyorsun, ama sonra ne olacağını da merak ediyorsun, Terazi. Bu arada Luna, macera, bilgelik ve dünyevi girişimlerden oluşan geniş dokuzuncu evinizi tutuşturmaya devam ediyor, bakış açınızdan bilinmeyene doğru yola çıkma arzunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. Biriyle çevrimiçi veya belki de sizden fiziksel bir mesafede bağlantı kuruyor musunuz? Luna’nın sırlar, teslimiyet ve gizli gündemlerden oluşan on ikinci eviniz aracılığıyla Mars’a karşı sert meydanı, belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak topraklanmış kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmazsanız. Günlüğünüze yazın.

Terazi Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İşinize veya sanatınıza dalın ve dünyayı kaçırma konusunda çok fazla endişelenmeyin. Çalışmak birdenbire şu ya da bu nedenle çekici hale gelir. Yüzeye çıktığınızda herkes hala orada olacak.

Terazi Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Artık zihinsel Merkür burcunuzda olduğuna göre, her zamankinden daha fazla iletişim kuracaksınız! Toplantılardan geri bildirim istemeye kadar iş yerindeki diğer kişilerle bağlantı kurmak daha kolay olacaktır. Merkür yanınızdayken, iş yerinde işbirlikçi bir çabaya girmeye daha yatkın olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan geri bildirim isteyin veya bir görevden en iyi şekilde yararlanmak için en sevdiğiniz iş arkadaşınızla takım oluşturmaya çalışın. Neyse ki, bu aynı zamanda amirinizle de konuşmanın zamanı olabilir. Patronunuzla bağlantı kurma fırsatını yakalayın, özellikle de işte bir şeyi rotasını düzeltmek istiyorsanız!

Çok fazla çapkın ilgi görürseniz şaşırmayın – başınızı döndürüyorsunuz.

Terazi Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası, adımlarınıza biraz moral veriyor, Terazi. Karizmatik Merkür, varlığının kendini ifade etme ve iletişim becerilerinizin gücünü arttırdığı burcunuza doğru ilerler. Akıllı İkizler burcundaki üçüncü çeyrek ay da hayatınızın makro, büyük resim görünümünde benimsenecek değişiklikleri vurgulayarak ortaya çıkıyor. Biraz daha büyük hayal kurmaktan korkma!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.