Terazi Burç Yorumları 29 Ağustos 2021

Terazi burcunun 29 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 29 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 29 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 29 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, bugün kendi elementindesin, Terazi. Bu arada Luna, macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinize dokunacak ve heyecan arzunuzu ve ufkunuzu keşfetme fırsatını çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. O mesajı göndermeye hazır mısın? Ay ayrıca gizli on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür ile uyum içinde olacak, bu yüzden bugün satır aralarını okuduğunuzdan emin olun. İşler her zaman göründüğü gibi değildir, ama bunu zaten biliyordunuz.

Terazi Burcu 29 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu öğleden sonra cüzdanını kapalı tutmalısın. Özellikle bu sabah gözünüze küçük bir nesne çarptıktan sonra — bunu alışverişe başlamak için bir bahane olarak kullanmayın.

Terazi Burcu 29 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

İş, son zamanlarda kişisel olmaktan çok profesyonel görünebilir, Terazi. Çalışma ortamınızda sosyal bir çıkıştan yoksun olduğunuzu hissedebilirsiniz. Astrolojik enerji öncelikle topraktır ve dikkatinizi sosyalleşmek yerine sorumluluklarınızı dağıtmaya çağırır. Neyse ki, Venüs hala burcunuzda ve ay Venüs Boğa’da yüceliyor. Bu nedenle, işte biraz sosyalleşmenin tadını çıkarmak için yararlanabileceğiniz potansiyel enerji var. Mesleki görevlerinizin yanı sıra sosyal ihtiyaçlarınızı da karşılamak için bir çift veya küçük bir ekip halinde çalışmayı düşünün.

Sen bir süper kahramansın. Denemeden bile etkileyici kurtarmalar yapacaksınız.

Terazi Burcu 29 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün yakın ilişkilerinize yönlendirin, Terazi. Konu ne kadar savunmasız olursa olsun, bir şey iyileşmek istiyor. Gevşek Boğa ayının haberci Merkür ile düzgün hizalanması, genellikle tüyleri diken diken eden her şeyi zarafet ve uzlaşmacı bir tavırla tartışmayı kolaylaştırır. Daha sonra Luna, eğlenceli İkizler’e atlar, ruh halini önemli ölçüde yükseltir ve alışılmadık bir arazide macerayı teşvik eder. Konfor alanınızdan çıkın ve hareketi geliştirin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.