Terazi Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Terazi burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, zarafeti ve çekiciliği ile gözlerinizi kamaştırmaya devam ediyor ve akranlarınız üzerinde oldukça etki bırakıyorsunuz Terazi. Dahası, bugünün Boğa ayı, erotik sekizinci yakınlık evinize, paylaşılan kaynaklara ve ruh eşi bağlantılarınıza dokunacak ve önemli bir ortaklık söz konusu olduğunda, alma ve alma – veya eksikliğini – çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. hayat. Başka bir notta, Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla geri giden Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Yakalayış? Taahhütleriniz ve kalbinizin arzuları arasında bir denge oluşturmanız gerekir.

Terazi Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Harika görünüyorsun ve hoşlandığın kişi seni görünce bayılmıyorsa, bunun nedeni sinsi bakışın bilinçli kalman için yeterli bir nedendir. Buharlı günün sözüdür ve hava durumuyla ilgili değildir.

Terazi Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay enerjisi finansal başarı için mükemmeldir! Ay, daha çok finansal taahhütlere yönelik bir kardeş Venüs burcu olan Boğa’da. Bu ay geçişi sırasında, karşılıklı yatırımları veya iş yerindeki ortak projeleri istikrarlı bir şekilde azaltmanın zamanı gelebilir. Kararlı ve güvenilir olacaksınız. İş yerinde tüylerinizi diken diken edecek eğri toplar yok. Yatırımlarınızı ve projelerinizi sağlamlaştırmak için bu zamanı kullanın! Uzun vadeli çabaları taahhüt ettiğinizde, kaçınılmaz olarak uzun vadeli başarıyı taahhüt etmiş olursunuz.

Tüm ayrıntıları kavrarsınız — kavrayışınızı kullanın. Bu değerli bir varlıktır.

Terazi Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi, yılın bu zamanı senin için tarihsel olarak zorlayıcı. Büyük bir yenilenme ve yenilenme aşaması üzerinde çalışıyorsunuz, bu da derin bir salıverilme arzusunu onurlandırmayı gerektiriyor. Dünyevi Boğa ayı odak noktanızı çözülmemiş duygusal sorunlara yönelttiğinden Cumartesi günü gökyüzü sizi bu sürece eğilmeye teşvik ediyor. Luna’nın hiperaktif Mars ile pürüzsüz bağlantısı, enerjinizi fiziksel aktivite yoluyla hareket ettirmenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.