Terazi Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

Terazi burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Süreci aceleye getirmeye gerek yok, Terazi. Örneğin, Ay’ın eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizden geçişine ek olarak, Luna, gizli onikinci rüya eviniz aracılığıyla hem Merkür hem de Mars ile bağlantı kuracaktır – diğer önemli yedinci evinizin yöneticisi – , karma ve perde arkasındaki her şey. En azından sevginin bu yeni bölümüne başlamadan önce, artık size hizmet etmeyen şeyleri iyileştiriyor, yansıtıyor ve salıveriyorsunuz. Ayrıca, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan karesi, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla, duygusal ihtiyaçlarınızı bir öncelik haline getirmenizi hatırlatır.

Terazi Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu harika bir gün olacak. Muhteşem bir öğle yemeğini muhteşem bir akşam yemeği takip edecek. Ve bu yemekleri birlikte yediğiniz insanlar — gezegendeki en harika insanlardan bazıları.

Terazi Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, iş gününüzün nasıl geçtiğini anlamak için bir adım geri atmanızda bir sakınca yok. Merkür ve Mars bugün uyum içindeyken, biraz daha bilinçli ve içe dönük hissedebilirsiniz. İşler yolunda gitmese de, belirli konuşmaların nasıl gittiğinden veya bakış açınızı açıkça ifade ettiyseniz, işyerinizden biraz emin olamazsınız. Bugün işteki deneyimlerinizi yansıtmalısınız, ancak iş gününüzü ruminasyon noktasına getirmemelisiniz. Konuşmaları, geri bildirimleri ve durumları işlemek için zaman ayırın. Ancak kendinizi aşırı strese sokmanıza izin vermeyin.

Yabancı kültür için yeni bir takdir, aşırı şımartma eğiliminize meydan okuyacaktır.

Terazi Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün derin bir içsel düzeyde çığır açan gerçekleşmeler gerçekleşiyor. Kendi kendini yenen kalıplar etrafında gelen mesajlara, özellikle de kendi kendini savunma yeteneğin ve öfkeyle başa çıkma şeklinle ilgili mesajlara dikkat et. Messenger Mercury, öfkeli Mars ile birleşerek, bu güçlü içgörüleri rüyalar veya beklenmedik karşılaşmalar yoluyla sunar. Sabit Oğlak ayı, ev cephesinde sakin bir günü teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.