Terazi Burç Yorumları 17 Ağustos 2021

Terazi burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 17 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 17 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 17 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün dünyanın güzellik danışmanı olacaksın, o yüzden yaşa. Sanata, kozmetiklere ve romantizme ilgi duyuyorsunuz ve başka hiçbir şey size çekici gelmiyor.

Bir başkasına karşı kötü duygular, aslında içeriden yansıttığınız korkulardır.

Terazi Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün ayaklarını yere sağlam basmak zor Terazi. Düşünceli Yay burcu, rüya gibi Neptün ile kare kare yakalarken Salı günü gökyüzü nefis bir şekilde kafa karıştırıyor. Bu gizemli yön, içine girmek için derinden ilham alan bir enerji sisi yaratır, ancak aynı zamanda iş cephesinde işleri karıştırması muhtemeldir. Daha sonra Ay, umutlu Jüpiter ile buluşarak romantik ve yaratıcı yaşamınıza canlandırıcı bir destek getiriyor.

Terazi Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs cazibenizi geliştirin, Terazi. Venüs’ün burcunuzdan geçen büyüleyici geçişinin ortasında, yalnızca daha romantik talipleri cezbetmekle kalmaz, aynı zamanda yaklaşımınızla inanılmaz derecede baştan çıkarıcı olursunuz. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu süre zarfında seçeneklerinizi açık tutma ihtimaliniz var. Bu özellikle, özgürlüğü seven onbirinci topluluk evinizin üzerinde gezinen güneş ve bu sırada meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla aya üçgen açı yaptığı zaman geçerlidir. Ufkunuzu keşfediyorsunuz ve günden güne ilerliyorsunuz. Niyetlerinizi açıkça ilettiğiniz sürece akışa devam etmekte yanlış bir şey yok.

Terazi Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tamamen işyerinde görünüşe ayak uydurmakla ilgili. Ay, Mars’a gergin bir açıda, gizli benliğiniz ile yakın çevrenizde nasıl hareket ettiğiniz arasında gerilim yaratıyor. Bugün amacınızı aktarmanın özellikle zor olduğunu hissedebilirsiniz. Profesyonel konuşmalar genellikle olduğu gibi hedefi vurmayabilir veya bir iş arkadaşınızla yaptığınız konuşma ters gidebilir. İletişim gerginliğini hissetmesine rağmen, Venüs burcunuza geçecek ve bu da küçük anlaşmazlıkları veya hataları düzeltmenize yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.