Terazi Burç Yorumları 11 Ağustos 2021

Terazi burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zaman merak uyandıran perde arkasında stratejiler kuruyorsunuz. Ama henüz kendini fazla kaptırma, Terazi. Örneğin, Ay’ın burcunuza geçmesine ek olarak, gezegen yöneticiniz Venüs, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Plüton’u güçlendirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Şimdilik bir şeyleri sır olarak saklamak mı? Belki de bir tür romantik durumda bir sonraki hamlenizi düşünüyorsunuz. Anahtar, topraklanmış kalmak ve eldeki durumu fazla düşünmemektir. Kabul ediyorum, Venüs ve Plüton birbirleri hakkında hayal kurarken bunu söylemek yapmaktan daha kolay, ancak işlerin zehirli hale gelmesini nasıl önleyeceğinizi biliyorsunuz.

Terazi Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu sabah, diğer insanların söylemekte zorlandıklarını anlamak için esrarengiz bir yetenekle uyanacaksınız. Bu tam olarak zihin okuma değil; Arkadaşlarınızın şimdi kavramaya başladıkları fikirleri zaten düşündünüz.

Terazi Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Son haftalarda, zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür, topluluklardan oluşan on birinci eviniz Terazi’ye enerji verdi. Bununla birlikte, bugün, haritanızın en özel ve tenha alanı olan güneş on ikinci evinize taşınıyor. Önümüzdeki haftalarda, içsel duygusal yaşamınıza karşı daha içe dönük ve dikkatli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınız önemli ölçüde artacak ve en önemli iş planlarınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirlerin üstesinden gelmenize izin verecek. Beyin fırtınası yapmak veya rüyalarınızı dinlemek için biraz zaman ayırın—Merkür’ün enerjisi özellikle bilinçaltınız aracılığıyla size atılımlar getirmek için ayarlanmıştır.

Bugün yaptığınız her şeye biraz romantizm katın – göz kırpın ve gülümseyin.

Terazi Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, yakın ilişkiler sanatını keşfetmek ve çözmek için buradasınız. Yönetici gezegeniniz sevgili Venüs şifacı Pluto ile destekleyici bir bağa kilitlenirken Çarşamba günü gökyüzü bu anlatıyı vurguluyor. Bu dönüştürücü eşleştirme, sizi eski aile hikayelerinden kaynaklanan eski tıkanıklıklarla aktif olarak ilgilenmeye teşvik eder. Bu arada, haberci Merkür düşünceli Başak’a dalar ve gelecek haftalar için yalnızlık, barış ve sessizliğe olan ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.