Terazi Burç Yorumları 10 Ağustos 2021

Terazi burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 10 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 10 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 10 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sır tutmak mı, Terazi? Kolunuzda bir veya iki kart bulundurmaya hakkınız var, biliyorsunuz. Unutmayın, bu özellikle tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs, iddialı Mars – önemli diğerlerinin yedinci evinizin hükümdarı – ve ay, kapalı onikinci evinizin, rüyalar, gizli gündemler ve arkasındaki her şey üzerinde geziniyorsa geçerlidir. bugünkü sahneler Ve kabul edelim: Bu gece sessiz kalmaya ve kendinize saklamaya karar verebilirsiniz. Başka bir notta, Luna, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle işleri biraz renklendirmeye karar verebilir.

Terazi Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Yavaşlayın ve diğer insanların istediklerini aldıklarını düşünmelerine izin vermeye çalışın. Bir patron veya otorite figürü sizi oynamaya çalışıyor olabilir, ancak onları oynatabilirsiniz.

Terazi Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisi senin için biraz iki ucu keskin bir kılıç gibi işleyebilir, Terazi. Muhtemelen moraliniz yüksek, heyecan ve iyimserlikle dolu olsanız da bir şeyler ters gidebilir. Merkür, güneş enerjisi onbirinci profesyonel bağlantılarınız ve topluluklarınız evinizde dönerken, en büyük özlemlerinize doğru ilerlemenize yardımcı olmak için ağınızda birisinin size ulaştığını görebilirsiniz. Yine de Merkür, genişleyen Jüpiter ile karşıt açıda bağlantı kurduğundan, bu gezegensel hizalanma, bir şeyin gerçek olamayacak kadar iyi olabileceğini ve sonunda kayıp ya da utanç çizgisinde yürüyebileceğinizi gösterir. Artık fikirlerinizi ve planlarınızı kesinlikle açıklayabilirken, yeni bakış açılarına açık olun ve her şeyden önce herhangi bir şeyi kabul etmeden önce bir profesyonele danışın.

Dünya adil değil, ama bu sizi her zaman denge aramaktan alıkoymamalı.

Terazi Burcu 10 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, estetik için doğal bir takdir ve sanatsal çabalarla keskin bir beceri ile donatılmış olarak geliyorsunuz. Düşünceli Merkür vizyon sahibi Jüpiter’e karşı olduğu için Salı günü gökyüzü size bu yetenekleri hatırlatmak ve sizi uzun vadeli yaratıcı planlar yapmaya teşvik etmek için çalışır. Bu eşleştirme, sizi büyük hayaller kurmaya teşvik eder, ancak kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmemeye dikkat edin. Başka yerlerde, baş döndürücü Başak ayı yalnızlığı ve dinlenmeyi teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.