Oğlak Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmayı imzala, Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, sözleşmeler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarınızı yönetir. Ama bugün, seks, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sigara içen sekizinci evinize girecek. Bu, elbette, cinsel libidonuzdan duygusal yoğunluk arzunuza kadar her şeyi yükseltir. Hem Mars hem de Venüs macera, fırsat, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizi sallarken, her deneyimin heyecanından ilham alıyor ve enerji veriyorsunuz. Unutmayın, Merkür de haritanızın bu bölgesinden geçiyor ve sizi heyecanlandıran bir sevgiliyle bağlantı kurma fırsatı sunuyor.

Oğlak Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Kalbiniz şu anda kafanıza ayak uydurmakta zorlanabilir. Şimdilik sabırlı olun – analitik yönünüzün stratejiler ve planlar geliştirmek için biraz alana ihtiyacı var.

Oğlak Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Büyük Taskmaster gezegeni Satürn, Oğlak’ın vesayetine yabancı değilsiniz. Buzlu gezegeni hükümdarınız olduğundan, mesajlarını diğer burçlardan daha kolay alma eğilimindesiniz. Şu anda, güneş ikinci gelir ve zenginlik evinizin içinde yörüngede dönüyor. Yürüyüşüne Mart 2020’den Temmuz 2020’ye kadar burada başladı, ancak Aralık 2020’nin ortasından beri varlığını sağlam bir şekilde kurdu. O zamandan beri, para konusunda muazzam hayat dersleri alıyorsunuz. Bir yandan, özellikle önemli yeni hedeflere veya yaşam tarzı değişikliklerine para yatırıyorsanız, sizin için daha sıkı hale getirmiş olabilir. Öte yandan, size daha fazla çalışma ve harcamalarınızı düzenleme zamanının geldiğini söylüyor olabilir. Unutmayın: Para sizi kontrol etmemelidir, ancak kesinlikle hayatı kolaylaştırır.

Planlarınızın başarılı olması için biraz disipline ihtiyacı var. Kollarını sıva ve kaz.

Oğlak Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün özellikle hassas koşuyorsun, Oğlak. Bu her zaman en sevdiğiniz durum olmasa da, yokuş yukarı tırmanmaya devam etmek yerine onu onurlandırmak önemlidir. Ay, kalp odaklı Aslan’a doğru ilerliyor ve dikkatinizi iyileşmemiş yakınlık yaralarına ve ilişki gereksinimlerine çeviriyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile karşıtlığı muhtemelen işlenmemiş duyguları yüzeye çıkaracaktır. Bırakın nefes alsınlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.