Oğlak Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi elementindesin ve gelişiyorsun, Oğlak. Örneğin, bekar olmanıza veya bir taahhütte bulunmanıza rağmen, bugünün ayı romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle harekete geçirmeye devam edecek, ancak dahası var. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi Luna, macera dolu geniş dokuzuncu eviniz ve burcunuzda için için yanan Plüton aracılığıyla iddialı Mars ile uyum içinde olacak. Bir sonraki hamlenizi mi düşünüyorsunuz? Birine yaklaşma kararı ya da aşık olduğunuz kişinin size yaklaşma kararı olsun, tutkulu ve aşk için bu inanç sıçramasını yapmaya isteklisiniz. İç pusulanızı takip edin.

Oğlak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Gecikme! Sohbet için zaman yok – birdenbire, gerçekten her şeyi yöneten uzaylılara gizli bir yardım hattınız varmış gibi görünüyor. Bir sonraki kişinizle buluşmak için nereye gideceğinizi bilmenizi istiyorlar.

Oğlak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay, kardeş dünya burcu Boğa’dayken, oldukça inatçı hissediyorsunuz. Güneş, Merkür ve Mars da Başak burcunda olduğundan, işte ekstra üretken olabilirsiniz. Günümüzün dünyevi enerjisi, hedefler, projeler ve hatta taahhütler üzerinde çalışmak için idealdir. İş, üretkenlikle gelişebilir! Bu dünyevi momentumdan en iyi şekilde yararlanmak için gün boyunca tek bir projeye veya hedefe bağlı kalmaya daha meyilli olabilirsiniz. Neyse ki, tüm sıkı çalışmanızın hemen karşılığını görebilirsiniz. Gününüzü en iyi şekilde geçirin!

Gerçeği görmeden önce kazmaya başlamalısın. Önce gerçekleri bulun.

Oğlak Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü, iyi bir zaman bulmak için seni tüm hızıyla ileriye itiyor, Oğlak. Zevk arayan Boğa ayı, çocuksu bir neşe ve merak duygusuna geri dönmenize yardımcı olacak faaliyetlere öncelik vermenizi teşvik eder. Luna’nın motive olmuş Mars ile destekleyici bağlantısı, özellikle macera arama veya seyahat etme söz konusu olduğunda, güne bol enerji ve yapabileceği bir tutum sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.