Oğlak Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İçine giriyorsun ve geçmişini yansıtıyorsun, Oğlak. Ve ilerlerken geriye bakmanın bir faydası olmasa da, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, sizi içe dönmeye ve içinizdeki uyumu bulmaya zorluyor. kendin. Bekar veya zaten bağlı, içten dışa iyileşme yeteneğiniz, ortaklıklarınıza yansıyacaktır. Bu, özellikle ayın, bire bir bağlantılardan oluşan kararlı yedinci evinizi yönettiği düşünülürse doğrudur. Yakalayış? Kabul etmekten daha savunmasız hissediyor olabilirsiniz, ancak gücünüz burada yatıyor.

Oğlak Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

İhtiyaç duyulmak güzel ama lütfen. Arkadaşlarınız ve tatlılarınız daha fazlasını, daha fazlasını, daha fazlasını istemek için sıraya girdiğinde yatakta kalmanızı dileyeceksiniz. Hayranlık tufanı için hazır mısınız? Yoksa muhtaçlık mı?

Oğlak Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Yeni bir şeyler öğrenmek için bugün kullanın. Merkür, işyerindeki öğrenme deneyimlerinize dikkat çeken Neptün’e hala karşı çıkıyor. Oğlak, şu anki konumunuz için zaten akıllı ve yetenekli olduğunuza şüphe yok. Ancak, bu sizi yeni bir şey öğrenmekten alıkoymaz. Bugünün astrolojisi, bakış açınızı açmak için harika olabilir. Bir iş arkadaşınızdan harika tavsiyeler alabilir veya işte her gün kullanabileceğiniz yeni bir tüyo öğrenebilirsiniz. Bugün iş yerindeki eğitim olanaklarınıza açık olun.

Bugün çocuklarla veya gençlerle vakit geçirin. İyimserliklerinden yararlanacaksınız.

Oğlak Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, gözlerinizi geçmişten daha az geleceğe odaklama eğilimindesiniz. Ay yalnız Koç burcunda süzülürken, Çarşamba günkü gökyüzü sizi bir an için temelleriniz, aile bağlantılarınız ve yaşam alanınız hakkında daha derin bir farkındalığa çeker. Luna’nın Satürn ile olan istikrarlı birlikteliği, duygusal denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur, ancak daha sonra Venüs’e karşı muhalefeti kariyer hayal kırıklığına yol açabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.