Oğlak Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler kızışıyor, Oğlak. Örneğin, hem güneş hem de Merkür, seks, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarınız varsa, samimi sekizinci eviniz aracılığıyla birleşmeye devam eder, önemli bir ötekiyle sahip olduğunuz cinsel kimyadan, bire birinizden kaynaklanan dönüştürücü enerjiye kadar her şeyi vurgular. konuşmalar. Ve bu yetmezmiş gibi, çapkın Venüs de aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile uyum içinde olacak. Sokakta bir profesyonelsin, ama çarşaflar arasında çıldırmak gibi bir sorunun yok. İşleri bir sonraki seviyeye taşımaktan çekinmeyin.

Oğlak Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir koreograf, Frankenstein’a dayanan bir bale yazıyor. Uyumsuz unsurları bir araya getirip tamamen heyecan verici ve yeni bir şey bulamayacağınızı kim söyleyebilir? Cesur olun – belki de pervasız.

Oğlak Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Çok talihsiz bir gün yaklaşıyor, Oğlak. Artık maliye ile ilgili ikinci güneş evinizde konuşlanmış olan hükümdarınız Satürn, güneş varlıklarınızın sekizinci evinde dönen güneş ile fantastik bir savaşta çatışacak. Mali durumunuza büyük bir masraf veya zorluk yüklenebilir ve bu da paranın size büyük bir endişe getirmesine neden olabilir. Satürn sizin yöneticinizdir, bu nedenle size büyük bir sabır ve sebat öğretir – ancak mümkünse bugün yine de alçakgönüllülük yapmak akıllıca olacaktır. Her şeyden önce, işinizin düşmesine neden olabileceğinden, bugün herhangi bir büyük satın alma işlemi yapmayın veya herhangi bir kredi limiti açmayın.

Planlandığı gibi gittiğinden emin olmak için araştırmanızı yapın. Gerçekleri kontrol edin ve güvenli oynayın.

Oğlak Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün koşarak yere inmeye hazırsın, Oğlak. Baş döndürücü İkizler ayı, sinirli Mars’la karşı karşıya gelirken, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasında biraz gerilimle boğuşmanız muhtemeldir. Bu yön aynı zamanda enerji vermeye yardımcı olabilir, aynı zamanda sıkıntıları artırır. Başka bir yerde, manyetik Venüs, değişim getiren Uranüs ile bir ittifak oluşturarak yaratıcı kapasiteniz ve romantik ilişkileriniz etrafında yeni inançların ortaya çıkmasına yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.