Oğlak Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, önce kötü haberi ister misin? Ay burcunuza geçtikten sonra, Luna, dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u kare yapacak. Büyük olasılıkla bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz, ancak bunların hepsi, ara sıra hala başınızın üzerinde durabilen geçmiş yaralardan kaynaklanıyor. Bu konuda cesaretiniz kırılmasın. İyi haber şu ki, Luna ayrıca macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Merkür ve Mars ile uyum içinde olacak. Bu da sizi ufkunuzu keşfetmeye ve konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik edecektir. Bir şans verin ve yeni bir bölüme başlayın.

Oğlak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu kişiyle iyi vakit geçiriyorsan, onlara onunla iyi vakit geçirdiğini söyle. Muhtemelen onlar da senin kadar bu konuda gerginler.

Oğlak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, manzara değişikliğine gidiyorsun! Neden iş hayatınızı bir sonraki seviyeye taşımıyorsunuz? Hem Merkür hem de Mars, büyüme ve genişleme için yeni fırsatlar yaratmak için birlikte gayretle çalışıyorlar. Bazıları için bu, eğitimdeki büyümeyi kariyerinizdeki bir sonraki adımınızın bir parçası olarak düşünmek için mükemmel bir kozmik kokteyl olabilir. Diğerleri için, bu astrolojik enerji, profesyonel yolunuzu yeni ve heyecan verici bir yere götürme niyetinde olabilir. Ne olursa olsun, Mars ve Merkür kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşımayı planlıyor. Parlama zamanı!

Hayatınızdaki romantizm çok eğlenceli bir aşamaya giriyor – şanslı olduğunuzu biliyorsunuz.

Oğlak Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün sahneye yeniden girmeye hazırsın, Oğlak. Ay, burcunuza doğru kayar ve size kendini iddialı bir enerji artışı ve ihtiyaçlarınızın karşılanıp onaylanması arzusunu sağlar. Messenger Merkür’ün öfkeli Mars ile birleşmesi muhtemelen kendini ifade etmeni ateşleyecek, bu yüzden gereksiz çatışmalara girmemeye dikkat et. Uzun mesafeli yolculuklar da hayal kırıklığına neden olabilir; uyumlu kalmaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.