Kova Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Kova burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bu süreçte aşırı eleştirel olmadığın sürece ayırt etme yeteneğini kullanmanda yanlış bir şey yok. Ve ay, Mars ve Venüs, seks, samimi birliktelikler, enerji alışverişleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla eş zamanlı olarak eşleşirken, bir durum gemisinin temeli üzerinde uçan bir büyüteç var. Bu, elbette, zaten kırılmış olandaki çatlakları görmeyi kolaylaştırır. Ama yine de tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok. Bir adım geri atın ve eldeki durumu düşünün. Ve daha da önemlisi, bu süre zarfında değerinizi göz ardı etmeyin.

Kova Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bunu sürdürmek zor olacak, ancak bir yapı duygusu olmadan, bir tür ilerleme kaydetmeyi tercih ettiğinizde bütün gün çaresizce etrafta dolaşıp duracaksınız.

Kova Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

İş finansallarınız bugün raydan çıkıyor olabilir, Kova. Aslında, paranız veya varlıklarınız hakkında ifşa olan bir dolandırıcılık, dolandırıcılık veya plan bile olabilir! Güneş enerjisi sekizinci evinizde dönen Venüs ile ikinci güneş evinizdeki gizemli Neptün ile karanlık bir muhalefette çarpışırken, bir şeylerin ters gittiğini göreceksiniz. Tüm banka hesaplarınızı taradığınızdan emin olun çünkü muhtemelen bilmediğiniz bir ücret veya para çekme işlemi bulabilirsiniz. Şikayet için arayın ve geri alın. Ancak, şans eseri masanın altında bir şey yapıyorsanız, bunun bugün sizi son derece zararlı bir şekilde ısırmak için geri geldiğini görebilirsiniz.

Bir şey size beklenmedik bir şekilde ilham verdiğinde, dikkat edin – bir değişiklik zamanı.

Kova Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bu, ilişkileriniz için yılın en kolay zamanı değil, Kova. Kendi bağlılık ve samimiyet kavramınızla bağlantınızı derinleştirirken, o arenada bazı büyük dönüşümler yaşıyorsunuz. Romantizme aç Venüs, gerçekliği büken Neptün’e karşı çıktığı için Pazartesi günü gökyüzü bu devam eden hikayeyi vurguluyor. Bu baş döndürücü eşleşme, ortaklık konularında aşırı idealist veya karışık durumlar yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.