Kova Burç Yorumları 8 Ağustos 2021

Kova burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 8 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 8 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 8 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da çoktan alınmış, her şeyin bir yeri ve zamanı var, Kova. Ve bugünün yeni ayı, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, sözleşmeler, bire bir bağlantılar ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, özel biriyle yarı yolda tanışmanız için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Bu, elbette, şeytanın avukatını oynama olasılığınız daha yüksek olduğundan, çalışma şeklinize aykırıdır. Bu süre boyunca akılda tutulması gereken başka bir şey: Luna, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve isyan etme arzunuz ile sevgilinizin duygusal ihtiyaçları arasında sürtüşme yaratacaktır. Dengeni koru.

Kova Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Yıldızlara uzanmaya devam ederken bile ayaklarınızı yerde tutun. Bu ne anlama geliyor? Bu, büyük hayaller kurmanız ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çok çalışmanız gerektiği anlamına gelir.

Kova Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kova, bugün senin için büyük bir yeni ay gelecek. Bu ay tutulması, güneş iş ortaklıkları, işbirlikçileri ve ortaklardan oluşan yedinci evinizi vurgulayacaktır. Bu heyecan verici yeni ay size birlikte uzun vadeli planlar yapma veya yeni keşfedilen bir müzakere yapma şansı verecek. Bu uğurlu ay döngüleri sırasında anlaşmalar genellikle tercih edilir. Bu hafta kaotik kozmostan havada biraz sürtünme olsa da, bu yeni ay size hedeflerinize doğru bir ekip olarak ilerleme avantajı sağlayabilir. Birlikte neler başarabileceğinizi bilin ve bunları grup başarısı vizyonuyla satın.

Her yola gidemezsin. Bir yön seçin ve ilerleyin. Bugün kendini ada.

Kova Burcu 8 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü yılın en önemli anlarından biri olan Kova’yı ayağınıza getiriyor. Bağ oluşturmaya yönelik işlevsel bir yaklaşım geliştirmek söz konusu olduğunda, zil sesini atlattınız. Şimdi, o arenaya yeni gelişmeler getirmenin zamanı geldi. Yeni ay, bugün kalpleri iyileştiren Aslan burcuna geliyor ve mevcut ilişki hikayenize yeni anlatılar getiriyor. Kendinizi ortaya koymak için yılın en iyi zamanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.