Kova Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

Kova burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler devam eden bir çalışmadır, ancak kendimiz üzerinde çalışmadığımız zaman daha da zorlayıcıdır, Kova. Bildiğiniz gibi, Satürn burcunuz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor, dünyadaki hırslarınızdan bire bir taahhütlerinize kadar her şeyi cilalamanız ve yeniden yapılandırmanız için size meydan okuyor. Ancak bugünün pragmatik Satürn ile ay arasındaki taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ay arasındaki zorlu karşıtlık, size acımasızlığı azaltmanızı hatırlatıyor. Ve Mars-Venüs seks ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde parıldadığında, bağlantılarınızdan kaynaklanan temel bir yoğunluk hissi vardır. Güç mücadelelerinden uzak durun.

Kova Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Çok şey yapmayı ve yol boyunca çok eğlenmeyi bekleyin. Derin bir nefes alın ve gününüze sıçrayın! Şu anda her şey süper boyutta — fırsatlar, enerji ve her zaman nazik (ve çekici) tavrınız.

Kova Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Modern gezegen yöneticiniz Uranüs iken, geleneksel astroloji Satürn, Kova tarafından yönetildiğinizi söyledi. Bu, her iki gezegenin de yaşamınız üzerinde hala büyük bir etkiye sahip olduğu anlamına gelir; bu nedenle, nerede olurlarsa olsunlar, iki kat daha fazla etkilenirsiniz. Satürn’ün güneşin etrafında dönmesi yaklaşık otuz yıl alır, bu yüzden nerede durursa dursun size hayati yaşam dersleri verir. Mart 2020’den Temmuz 2020’ye ve daha sonra Aralık 2020’nin ortasından bu yana kesinlikle sizin burcunuzda ikamet ediyor ve size profesyonel hedefleriniz ve enerjinizi neye harcadığınız konusunda her zamankinden daha bilinçli olma zamanının geldiğini söylüyor. Bugün, ne kadar ilerlediğinize ve ileride nasıl daha stratejik olabileceğinize odaklanın.

Bugün çok başarılı bazı arkadaşlar size hayallerinizin ne kadar büyük olması gerektiğini gösterecek.

Kova Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak stres altında sakin ve sakin kalmaya çalışırsınız. Cumartesi günü gökyüzü, bu mekanizmanın işlevselliğini test ediyor, çünkü ay sizin karşıt burcunuz olan Aslan’a doğru ilerliyor. Ayın yönetici gezegeniniz olan stoacı Satürn ile karşıtlığı, duygularınızın akmasına izin vermeniz ve onları yargılamadan onaylamanız gerektiğine işaret ediyor. Luna, enerji seviyelerini düşürerek ve işbirliklerine son vermeyi teşvik ederek, kendini azalma evresinin derinliklerinde bulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.